reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2018

Boże dziekuje Kiniuuu dziś chyba zrobię sobie ucztę :D musztardę i ketchup też wcinam ale ten majonez jakoś mnie.... bo bakterie jakieś i w głowie blokada :D
Gdzieś pisało w internecie ze te nasze majonezy można jeść bez obaw☺️ nie wyobrażam sobie salatki bez majonezu a juz jej trochę zjadłam przez okres ciazy☺️ zresztą w poprzednich 2 tez☺️

reklama
Nie można jeść domowego, no robi się go z surowego żółtka, ale sklepowy to raczej koło jajek nawet nie stał ;)

Ale jak bardzo się boisz, to mogę polecić przepis na majonez z kalafiora i mleka kokosowego, albo z kaszy jaglanej ;) wczoraj robiłam sos tatarski ;)

0d1yrjjgtd95fou3.png

Dzięki Aga :D ale myślę że jakbym się za to zabrała to z moim talentem nic by z tego nie wyszło :D

Gdzieś pisało w internecie ze te nasze majonezy można jeść bez obaw☺️ nie wyobrażam sobie salatki bez majonezu a juz jej trochę zjadłam przez okres ciazy☺️ zresztą w poprzednich 2 tez☺️

No właśnie ja mam Polski Winiary kupiłam w polskim sklepie kiedyś ale niemialam odwagi go otworzyć i tak biedny stoi i czeka :D

Dziewczyny powiedzcie mi może to głupie pytanie ale mam taką ochotę na frytki z majonezem nie wiem już od jakiego czasu ale co czytam to oczywiście tego nie jeść tego nie jeść no i majonez też oczywiście jest na NIE :unsure:i tak walczę że sobą i tymtymi frytkami . Czy jecie normalnie majonez? :unsure::tak:
Zjedz. Nic się nie stanie.

U mnie dziś żeberka w miodzie na ostro pieczone w piekarniku :) właśnie wstawione do piekarnika, dość późno ale mój późno wróci więc nie ma co wcześniej dla siebie i maluszka robić jak już zupke zjadłam :) do tego ziemniaczki i surówka :) ciekawe jak wyjdzie mięsko bo pierwszy raz tak robię :)

p19u3e3kamsm1gna.png

27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3

Myślę żeby to było zatrucie to musiałabys ze 150/160 mieć a wtedy byś czuła się mega źle I na pewno byś odrazu poczuła :) pewnie to burza hormonów , mnie też bardzo często głowa boli
Mnie też ostatnio głowa zaczęła boleć i tak w sumie boli codziennie ale znośnie jeszcze. Ciśnienie zazwyczaj 120/80 więc książkowe [emoji4] to muszą być hormony [emoji4]

oar8qqmza8t91ycr.png

Nasz Aniołek 31.07.17 (10tc)

reklama
Do góry