reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2018

Ciekawe jaka jakosc

0d1ysek2pjkx1f5v.png
W miarę ok ,to nie hm czy inne :p zresztą dziecko szybko rośnie parę razy założy u tyle ,a że tanie to nie będzie szkoda.
niby bawełna ale taka cieńsza na lato ok, mam 3 polspiochy właśnie te cm na zdjęciu.

reklama
Ja wiem jak to jest,bo sama niejednokrotnie za duzo biore na swoje barki,ale musisz myslec jakbys byla w samolocie.
Najpierw Ty (zakladasz maseczke z tlenem),a potem dzieci (inaczej gdy zemdlejesz one sobie nie poradza).
O to jest fakt. Ja jeszcze duzo lezalam to moze tez za szybko ruszyłam, zeby wrócić do normalnego funkcjonowania

Jakie śliczne [emoji7]
Moja kolorystyka ;)
Jakby to powiedzieć, mając do pomalowania prawie cały dom, tzn tą część, która będzie "oddawana do użytku" (cześć została zabudowana ścianką, i zostanie do zrobienia za.. jakiś czas....) całość została pomalowana na... szaro... tzn parę odcieni szarości, i łazienka też jest szara, w sypialni są pasy, ale też szare, i kuchnia też będzie szara z elementami drewna [emoji23]
I ubranka dziecięce też mi się podobają szare [emoji23]
No, z kolorowymi elementami ;)

0d1yrjjgtd95fou3.png
Ja też lubię szary, pokój mam pomalowany na szaro, szary narożnik, w kuchni szafki też mam szare tzn dolne górne jasne, i połowę ubrań mam szarych :-D

Raka tez juz przechodziłam :D czasem tak sobie wmowilam ze aż się źle czułam dopiero mama mnie doprowadza do pionu tłumaczy ze mam się uspokoić i juz coś sobie wmowilam nic mi nie jest i nagle wszystko przechodzi :D
Ja też mam sobie wmawiałam raka za kazdym razem jak mnie coś bolało :D Głowa, brzuch, noga, pierś itp :D

Ja wiem jak to jest,bo sama niejednokrotnie za duzo biore na swoje barki,ale musisz myslec jakbys byla w samolocie.
Najpierw Ty (zakladasz maseczke z tlenem),a potem dzieci (inaczej gdy zemdlejesz one sobie nie poradza).
DOKŁADNIE! I dokładnie tak trzeba myśleć :) W razie gdybyście kiedyś musiały korzystać z tych maseczek w rzeczywistości(nie życzę nikomu) to ZAWSZE ale ZAWSZE zakładajcie najpierw sobie, bo nieprzytomne nikomu nie pomożecie

Ja też lubię szary, pokój mam pomalowany na szaro, szary narożnik, w kuchni szafki też mam szare tzn dolne górne jasne, i połowę ubrań mam szarych :-D
A ja będę miala w jednym pokoju na zolto, w jednym zielono a w 3 rozowy ale nie krzykliwe tylko delikatne i Marysia bedzie miala nie pomalowana calosc tylko trochę takiej fajnej tapety w kotki☺️

Kupilam wlasnie witaminy. Femibion 2
Bo te moje byly bez dha i wydawaly mi sie takie nijakie. Te sa troche drozsze i po dwie tabletki dziennie sie bierze. Zazywa je ktoras z dziewczyn?:)
Ja biorę Mama dha i są ok ,2 tabletki na dzień :-) cena też ok 40 zl, w poprzedniej ciąży brałam omega med optima dha które kosztowały 50-60 zł.
DSC_0005.JPG

Załączniki

• DSC_0005.JPG
    DSC_0005.JPG
    692,7 KB · Wyświetleń: 237
  • DSC_0007.JPG
    DSC_0007.JPG
    890,7 KB · Wyświetleń: 38
A ja będę miala w jednym pokoju na zolto, w jednym zielono a w 3 rozowy ale nie krzykliwe tylko delikatne i Marysia bedzie miala nie pomalowana calosc tylko trochę takiej fajnej tapety w kotki☺️
Tez lubię delikatne ściany kolory ,moja siostra ostatnio w pokoju córki robiła jedną ścianą w tapecie 3d chyba szara jasna w motylki ładnie wygląda jakby były wypukłe wystawaly ze ściany, te 3d są super :-)

reklama
Dziewczyny powiedzcie mi może to głupie pytanie ale mam taką ochotę na frytki z majonezem nie wiem już od jakiego czasu ale co czytam to oczywiście tego nie jeść tego nie jeść no i majonez też oczywiście jest na NIE :unsure:i tak walczę że sobą i tymtymi frytkami . Czy jecie normalnie majonez? :unsure::tak:

Do góry