reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2018

Bylam wlasnie u dentysty .. Aaa. Bolało :( do tego zauwazylam ze zaczynaja mi dziasla krwawic ://
Na szczescie jeszcze jeden ząb i na koniec sobie zrobie odkamienienie :)

* macie sprawdzony sklep internetowy z koszulami dla kobiet w ciazy ? Nie drogimi ?
Auu, boli na samą myśl...

Co do koszul - słodkisen, link w wątku zakupowym, chwilowo nie mam jak wkleić... [emoji15]

0d1yrjjgtd95fou3.png

reklama
Tez lubię delikatne ściany kolory ,moja siostra ostatnio w pokoju córki robiła jedną ścianą w tapecie 3d chyba szara jasna w motylki ładnie wygląda jakby były wypukłe wystawaly ze ściany, te 3d są super :-)
No to tu właśnie też cos takiego tylko w kotki bo moja to kotki uwielbia i koniki☺️ My w poprzednim mieszkaniu też mieliśmy zolto i zielono ale trochę za ciemne teraz chce delikatniejsze tym bardziej, ze mieszkanie też nie duże

Dziewczyny powiedzcie mi może to głupie pytanie ale mam taką ochotę na frytki z majonezem nie wiem już od jakiego czasu ale co czytam to oczywiście tego nie jeść tego nie jeść no i majonez też oczywiście jest na NIE :unsure:i tak walczę że sobą i tymtymi frytkami . Czy jecie normalnie majonez? :unsure::tak:
Ja jem majonez, musztardę, ketchup☺️

@zaczarowanaKicia ja mam od 3 lat tako moonlight - i bede nadal uzywac przy twj Dzidzi - mieszkam co prawda w miescie, ale tako ma pompowane kola, prowadzi sie lekko. Jesli trafie na wertepy to daje rade bez problemu. Mysle, ze pod kontem prowadzenia na wsi tako sie sprawdzi. Nie jest to wozek do dzwigania po schodach - za ciezki. Gdybym miala cos w nim zmienic -zeby wentyle byly zakrecone - te proste kijowo sie pompuje - choc sie da. Pasy dla dziecka w spacerowce mogly by byc sensowniejsze. No i mi siadl mechanizm skladania ramy i teraz bede musiala cos z tym zrobic. Ogolnie to bylam z niego zadowolona. Ale dzis kupilabym sobie chetnie inny - nie wiem jaki, ale tak dla odmiany. No, ale uwazam, ze to zbedna fanaberia wiec nie kupie.
A ja dzis mam polowkowe. O 16. I juz czuje stres.
Dzięki za odpowiedź. Gratulacje polowkowych ja nawed nie jestem jeszcze na nie umówione poczekam sobie troszke

3jgxskjo51j6485i.png

Dziewczyny powiedzcie mi może to głupie pytanie ale mam taką ochotę na frytki z majonezem nie wiem już od jakiego czasu ale co czytam to oczywiście tego nie jeść tego nie jeść no i majonez też oczywiście jest na NIE :unsure:i tak walczę że sobą i tymtymi frytkami . Czy jecie normalnie majonez? :unsure::tak:
Nie można jeść domowego, no robi się go z surowego żółtka, ale sklepowy to raczej koło jajek nawet nie stał ;)

Ale jak bardzo się boisz, to mogę polecić przepis na majonez z kalafiora i mleka kokosowego, albo z kaszy jaglanej ;) wczoraj robiłam sos tatarski ;)

0d1yrjjgtd95fou3.png

A czemu majonez nie?? Ja jem normalnie. Wiadomo szczyt zdrowia to nie jest, ale przecież ni e zjesz pół słoika :) Zjedz sobie jak chcesz. Też bym zjadła frytki z majonezem chociaż nigdy takich nie jem hehe

p19uqqmzxqi22hcj.png

reklama
A czemu majonez nie?? Ja jem normalnie. Wiadomo szczyt zdrowia to nie jest, ale przecież ni e zjesz pół słoika :) Zjedz sobie jak chcesz. Też bym zjadła frytki z majonezem chociaż nigdy takich nie jem hehe

p19uqqmzxqi22hcj.png

Haha bo właśnie że niby jakieś bakterie i tak walczyłam z tym majonezem już cały czas :D no właśnie też nie wiem z kad smak na frytki z majonezem :D

Do góry