reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

reklama
Matko weszlam teraz na forum i do nadrobienia 40 stron postaram sie nadrobic ;D ledwo zyje robilam dzis kolka serowe i wyszlo ich mnostwo Zobacz załącznik 838210
Będę robiła jutro wieczorem - obiecałam na czwartek ;)
(babcia zawsze robiła, ale już nie może... więc zje moje, że swojego przepisu oczywiście ;))

0d1yrjjgtd95fou3.png

Powiem tak - swego czasu byłam już zdecydowana na pomniejszanie operacyjne, więc nie wiem, czy tak fajnie...
Ale potem schudłam, a piersi zmalały jak zmieniłam dietę (kurczak, hormony i te klimaty...)

To stare zdjęcie, nim schudłam (straciłam ponad 20kg, do rozmiaru 34)
81c03886609ae192becfd8d0641789d9.jpg

0d1yrjjgtd95fou3.png
Aga napisałabyś coś więcej o tej zmianie diety? Z czego konkretnie zrezygnowałaś? Ja również mam problem z dużym biustem (60L)
;-)

Tak mi lekarz mowi ze raz w miesiącu gora dwa nie wiecej.

0d1ysek21hn5dys7.png
Ja miałam do połowy ciąży 2x USG a potem różnie, czasem nawet zdarzało się co drugi dzień przez tydzień. Jak pytałam, czy można robić tak często to mi lekarze odpowiadali, że czasem jak jest potrzeba to robi się nawet codziennie i to nie szkodzi. Ale wiadomo, co lekarz to inna opinia.

Aga napisałabyś coś więcej o tej zmianie diety? Z czego konkretnie zrezygnowałaś? Ja również mam problem z dużym biustem (60L)
;-)
Przede wszystkim z kurczaka (po tym, jak córce kumpla z pracy w wieku 4 lat zaczęły rosnąć piersi.. Niejadkiem była, i kurczak podstawą diety....)
Potem mięso jadłam tylko "z pewnego źródła", wołowinę albo dziczyznę, w pół roku 10 rozmiarów w dół...
Z brytyjskiego 65K/65KK doszłam do 60G/60GG
A potem w ogóle zostałam wege ;)

A teraz urósł w ciąży, na brytyjskie 60J, czyli na razie +3/4 rozmiary....

0d1yrjjgtd95fou3.png

Ale te dziewczynki to chyba wcześniej nie były określone (płeć) :) jeszcze chyba żadna nie usłyszała najpierw, że chłopak a późnej , że jednak dziewczynka (tu u nas na forum)

f2w39n7303c24ozn.png
Ja w pierwszej ciąży tak usłyszałam. W 13 tygodniu- na 90% chłopak, a w 21 tygodniu okazało się, że córcia. I jest Mira :D

Napisane na HUAWEI VNS-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Czesc dziewczyny!:D Dawno mnie tu nie bylo czasami cos poczytalam ale nie odpisywalam:) Cos ostatnio nie mam czasu na nic...:/ w wolnej chwili czytam ta ksiazke w oczekiwaniu na dziecko i powiem Wam ze bardzo fajna:) i tak mi leci dzien za dniem. Dzis o dziwo wyjatkowo dobrze sie czuje i cud bo mnie glowa nie boli ;)

Do góry