Dorotea.
Fanka BB :)
oj nie sadze szybciej pojdzie ja sie najadlam smazeniem ;p
Uwielbiam te paczki. Smak dziecinstwa. Nazywalismy je oponkami ah zjadlabym
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
oj nie sadze szybciej pojdzie ja sie najadlam smazeniem ;p
Będę robiła jutro wieczorem - obiecałam na czwartekMatko weszlam teraz na forum i do nadrobienia 40 stron postaram sie nadrobic ;D ledwo zyje robilam dzis kolka serowe i wyszlo ich mnostwo Zobacz załącznik 838210
Aga napisałabyś coś więcej o tej zmianie diety? Z czego konkretnie zrezygnowałaś? Ja również mam problem z dużym biustem (60L)Powiem tak - swego czasu byłam już zdecydowana na pomniejszanie operacyjne, więc nie wiem, czy tak fajnie...
Ale potem schudłam, a piersi zmalały jak zmieniłam dietę (kurczak, hormony i te klimaty...)
To stare zdjęcie, nim schudłam (straciłam ponad 20kg, do rozmiaru 34)
U nas to były po prostu "kółeczka"Uwielbiam te paczki. Smak dziecinstwa. Nazywalismy je oponkami ah zjadlabym
oj tak ja je zdziecinstwa pamietam i teraz robie wyszlo ponad sto ; D bedzieco jesc do kawkiUwielbiam te paczki. Smak dziecinstwa. Nazywalismy je oponkami ah zjadlabym
Ja miałam do połowy ciąży 2x USG a potem różnie, czasem nawet zdarzało się co drugi dzień przez tydzień. Jak pytałam, czy można robić tak często to mi lekarze odpowiadali, że czasem jak jest potrzeba to robi się nawet codziennie i to nie szkodzi. Ale wiadomo, co lekarz to inna opinia.Tak mi lekarz mowi ze raz w miesiącu gora dwa nie wiecej.
Super, gratuluję córeczki :-)Hej, ja już po wizycie Mój lekarz też sądzi, że to dziewczynka
Przede wszystkim z kurczaka (po tym, jak córce kumpla z pracy w wieku 4 lat zaczęły rosnąć piersi.. Niejadkiem była, i kurczak podstawą diety....)Aga napisałabyś coś więcej o tej zmianie diety? Z czego konkretnie zrezygnowałaś? Ja również mam problem z dużym biustem (60L)
;-)
Ja w pierwszej ciąży tak usłyszałam. W 13 tygodniu- na 90% chłopak, a w 21 tygodniu okazało się, że córcia. I jest MiraAle te dziewczynki to chyba wcześniej nie były określone (płeć) jeszcze chyba żadna nie usłyszała najpierw, że chłopak a późnej , że jednak dziewczynka (tu u nas na forum)