reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

A w którym tygodniu robilas usg? Ja sie zapisalam na 20tydzien i mam nadzieje ze nie za wcześnie

0d1ysek2n95thgly.png
Ja bede miala jakoś w 21 tygodniu i 3 dniu zastanawiam się czy nie za późno ale panie w rejestracji same mi wybrały taka date

reklama
A teraz to nie wiem jak liczyć który tydzień ciąży bo według om 16t6d a według USG 17t6d :O Ja przytyłam już 3kg od początku ciąży, niby w normie chociaż mi wydaje się dużo przy moich 161 cm wzrostu. Chciałabym nie przekroczyć 70 kg do końca ciąży, więc mogę przytyć jeszcze maks 9 kg, nie wiem jak ja to zrobię :D

Ja bede miala jakoś w 21 tygodniu i 3 dniu zastanawiam się czy nie za późno ale panie w rejestracji same mi wybrały taka date
Aha ja mowilam ze to 20tydz będzie i pani w rejestracji mowila ze dobry tydzien. Zas czytalam ze niektorzy lekarze wola 22 tydzien nie wiem czemu..

0d1ysek2n95thgly.png

@madzia0902 tak widzimy razem się stresować :) ale szczerze to co idę na kolejną wizytę to mam mniejszy stres :) znów za dwa tyg zobaczę maluszka :)

p19u3e3k96v017tv.png

27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3
A dlaczego masz w ogóle tak często wizyty jak wszystko jest ok, sama chcesz? Bo ja mam teraz połówkowe 6 marca a później mi mówił że się bedziemy widzieć w 26 tygodniu czyli po 5 tygodniach jakoś

A dlaczego masz w ogóle tak często wizyty jak wszystko jest ok, sama chcesz? Bo ja mam teraz połówkowe 6 marca a później mi mówił że się bedziemy widzieć w 26 tygodniu czyli po 5 tygodniach jakoś
Mam normalnie co 4 tygodnie :) ale wpadła mi wizyta z połówkowych :)

p19u3e3k96v017tv.png

27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3

Aha ja mowilam ze to 20tydz będzie i pani w rejestracji mowila ze dobry tydzien. Zas czytalam ze niektorzy lekarze wola 22 tydzien nie wiem czemu..

0d1ysek2n95thgly.png
Właśnie też nie wiem czemu ja bym wolała wcześniej ale nie mam wyboru. U mnie jest między 18 tygodniem a 22 ale właśnie zapisują żeby był jak najpozniejszych tydzień

reklama
Do góry