Bardzo wygodna, polecam [emoji106]Dziewczny co myślicie o zakupie poduszki dla kobiet w ciązy przydatne czy szkoda kasy ?
Właśnie na takiej leżę
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Bardzo wygodna, polecam [emoji106]Dziewczny co myślicie o zakupie poduszki dla kobiet w ciązy przydatne czy szkoda kasy ?
Dobrze, że masz pomoc... Oby infekcja szybko minęła [emoji106] z ciekawości, czym leczysz?Hej dziewczyny sporo mnie nie było,wczoraj
miałam wizytę ,miał być pessar ale muszę przyjść za tydzień bo mam infekcje i trzeba wyleczyc:/
Leże dużo,zaangazowalam rodzinę,teściowa zakupy ,mama obiady ,mąż sprząta,ja tylko zajmuje się synkiem,narazie jest zimno staram się wymyślać zabawy na łóżku kolorowanki,wycinanki, plastelina i jakoś leci siostra zabiera go na spacery ,iitak troszkę muszę pochodzić a to dać Jeść a to pic a to kupka a to mami chodz tu... l nie wiem jak ja wytrzymam...lekarz chce żebym dotrzymał a chociaż do 34 i narazie bardzo bym tego chciała !!!!czyli 15 tyg przede mną ,takie minimum!!!
Nie planuję działalności zarobkowejOj Kochana, to musze sobie zapamietac mi ostatnio właśnie szyla też kolezanka z forum, ale juz zakonczyla dzialalnosc zarobkowa na szyciu, jak dziecko podroslo
Nam dwa razy gin mówił, że chłopiec ale zapytam teraz w czwartek znowu bo idę do innego lekarza w zastępstwie i zobaczymy co on powie W poniedziałek idziemy na prenatalne więc mam nadzieję, że wyjaśni się już kto tam siedzi@olaaa7 każdej z nas brzuszek rośnie w swoim tempie ja co idę odwiedzić dziewczyny w pracy to mówią że jestem szczupła i gdzie ta dzidzia :> także niczym się nie martw a płeć już znasz? Bo się gubię już kto kogo w brzuszku kryje
27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3
Przepraszam, musialo mi to gdzieś umknac. Ale w takim razie ciesze sie, ze jest z nami taka osoba jak Ty :*Nie planuję działalności zarobkowej
napisałam już kiedyś, że nie sprzedaję tego, co szyję, czyba, że na konkretny "charytatywny" cel
Więc jeśli będę coś szyła na forum, to 100% "dochodu" będzie przeznaczone na koty z katowickiego schroniska ("mojego", bo 7 lat byłam tam wolontariuszką, a nawet jak już nie mogę jeździć, to staram się pomagać..)