reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2018

reklama
@Wronka199 , jeśli masz taką możliwość, to lepiej zapytać i sie uspokoić, ale trzymam kciuki,żeby jutro już nic nie bolało :)
Niestety boli od jakiegoś tygodnia. Oby przeszło

0d1ysek2n95thgly.png

Mnie czasem bardzo mocno zakłuje i też wtedy panikuje... od wczoraj biorę nospe,bo poza kłuciami, mam takie tępe bóle,nie mocno nasilone i nie wiem czy to jelita czy macica,bo mam czasem uczucie niepełnego wypróżnienia i gazy. Jeśli Cię coś niepokoi @Wronka199 , to może napisz albo idź do swojego lekarza? Kiedy masz wizytę?
Kłucie może być, jak dziecię kopnie w szyjkę macicy :)

Hej dziewczyny ;) sporo mnie nie było,wczoraj
miałam wizytę ,miał być pessar ale muszę przyjść za tydzień bo mam infekcje i trzeba wyleczyc:/
Leże dużo,zaangazowalam rodzinę,teściowa zakupy ,mama obiady ,mąż sprząta,ja tylko zajmuje się synkiem,narazie jest zimno staram się wymyślać zabawy na łóżku kolorowanki,wycinanki, plastelina i jakoś leci siostra zabiera go na spacery ,iitak troszkę muszę pochodzić a to dać Jeść a to pic a to kupka a to mami chodz tu... l nie wiem jak ja wytrzymam...lekarz chce żebym dotrzymał a chociaż do 34 i narazie bardzo bym tego chciała !!!!czyli 15 tyg przede mną ,takie minimum!!!

Na książeczkę pewnie też uszyję ;)
Na razie mam taką a5, na kartę ciąży, wszystkie badania itd, z dwoma przezroczystymi przegrodkami (na kartę ciąży i zdjęcia) i większe na wszystkie badania itd ;)
Jak się będę dobrze czuła, to mogę później rozpowszechnkać takie okładki z imionami ;)
Tylko ktoś musiałby porównać rozmiar książeczki zdrowia dziecka z książeczką kota/psa, żeby rozmiar się zgadzał ;)

0d1yrjjgtd95fou3.png
Oj Kochana, to musze sobie zapamietac :) mi ostatnio właśnie szyla też kolezanka z forum, ale juz zakonczyla dzialalnosc zarobkowa na szyciu, jak dziecko podroslo :)

Hej dziewczyny ;) sporo mnie nie było,wczoraj
miałam wizytę ,miał być pessar ale muszę przyjść za tydzień bo mam infekcje i trzeba wyleczyc:/
Leże dużo,zaangazowalam rodzinę,teściowa zakupy ,mama obiady ,mąż sprząta,ja tylko zajmuje się synkiem,narazie jest zimno staram się wymyślać zabawy na łóżku kolorowanki,wycinanki, plastelina i jakoś leci siostra zabiera go na spacery ,iitak troszkę muszę pochodzić a to dać Jeść a to pic a to kupka a to mami chodz tu... l nie wiem jak ja wytrzymam...lekarz chce żebym dotrzymał a chociaż do 34 i narazie bardzo bym tego chciała !!!!czyli 15 tyg przede mną ,takie minimum!!!
Spokojnie, dasz rady :* wazne, ze masz tylu ludzi do pomocy przy sobie :) a wczoraj na wizycie szyjka ci sie zmniejszyla od ostatniego razu?
Ja mam wizytę jutro. Standardowo ktos chory przed wizyta. Tym razem moja corka goraczkuje, musi byc na jutro w dosc dobrym stanie, bo będę ją musiała wziąć ze sobą.

reklama
Od ostat
Spokojnie, dasz rady :* wazne, ze masz tylu ludzi do pomocy przy sobie :) a wczoraj na wizycie szyjka ci sie zmniejszyla od ostatniego razu?
Ja mam wizytę jutro. Standardowo ktos chory przed wizyta. Tym razem moja corka goraczkuje, musi byc na jutro w dosc dobrym stanie, bo będę ją musiała wziąć ze sobą.
Od ostatniej wizyty na sCzescie nic sie nie skróciła,ale to było tydzień temu,może przez leki bo mam teraz luteinę,a.moze ,e dużo odpoczywam
Trzyma mocno kciuki za Ciebie i daj znać po wizycie ;) już prawie połowa będzie dobrze ;)

Do góry