reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

U mnie właśnie zaczęła się brzuszkowa imprezka [emoji14] jakby czkawkę miał [emoji14] mówię mu ze ma być jutro grzeczny na wizycie na co dostałam kopa :D no tosz czysta krew taty :D

p19u3e3kp2hwj794.png

27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3

reklama
U mnie właśnie zaczęła się brzuszkowa imprezka [emoji14] jakby czkawkę miał [emoji14] mówię mu ze ma być jutro grzeczny na wizycie na co dostałam kopa :D no tosz czysta krew taty :D

p19u3e3kp2hwj794.png

27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3
Haha będziemy miały przeboje z tymi urwisami my je urodziny 9 miesięcy pod sercem nosimy a później wyjdzie drugi tatuś :D

Zatoki troche pobolewaja, ale nie jest zle. Gorzej, ze brzuszek czesciej pobolewa i kragoslup. Chyba nie moge za duzo chodzic po takim terenie[emoji53]

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017
Dobrze, że nie jest źle z zatokami, ale bolący brzuszek i kręgosłup :(
Karpacz to jednak góry, więc w sumie nie dziwne, że daje się we znaki.. Ale może spróbuj więcej leżeć poza spacerami itd..?

0d1yrjjgtd95fou3.png

reklama
Piękne :) zazdroszczę takiego talentu! Ja mam takie oprawki szyte na ksiazeczki zdrowia dla dzieci :)
Na książeczkę pewnie też uszyję ;)
Na razie mam taką a5, na kartę ciąży, wszystkie badania itd, z dwoma przezroczystymi przegrodkami (na kartę ciąży i zdjęcia) i większe na wszystkie badania itd ;)
Jak się będę dobrze czuła, to mogę później rozpowszechnkać takie okładki z imionami ;)
Tylko ktoś musiałby porównać rozmiar książeczki zdrowia dziecka z książeczką kota/psa, żeby rozmiar się zgadzał ;)

0d1yrjjgtd95fou3.png

Do góry