reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2018

Kochana ja w środę będę miała 17t i nie czuję ruchów więc spokojnie a na zapalenie zatok lepiej chyba wziąć lek od rodzinnego bo to jest poważniejsza rzecz :) czasem lepiej się nie meczyc

f2w39n7303c24ozn.png
U mnie też 17 tc i również nie czuję jeszcze ruchów, a dziś na usg dzidzia brykała więc bez obaw nie ma się czym martwić :)

Napisane na D6603 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
A ja wlasnie zwolnilam sie z pracy, bo tak stresuje mnie cala zaistniala sytuscja z ta opadajaca sciana pochwy, ze nie moglabym sie skupic. Hormony buzuja I placze na sama mysl zalozenia mi szwow ( bo tak zapewnie stanie).
Przenioslam tez wizyte z czwartku na jutro na 18, bo musze wiedziec, ze oprocz pochwy - nic innego mi sie nie obniza.
Egh... a tak dobrze sie czulam do tej pory...:frown:

Halooo [emoji4] dawno mnie nie bylo wiec nie nadrobie wszystkiego nie ma szans[emoji53] od kilku dni za duzo mam na głowie wiec nawet nie mialam kiedy na forum wejsc. Widze ze kilka nowych osób sie pojawiło [emoji112][emoji112]
Zapisalam sie na polowkowe na 26.02 wiec juz odliczam dni...

0d1ysek2n95thgly.png

Dziękuję, zaraz się obkupię w witaminy. Jak by się powtórzyło to mam od razu jechac do szpitala, albo dzwonic po karetke jesli będe w stanie. Ale narazie czuje się świetnie :)

Ja z pół roku temu zrobiłam pasztet wegański z cukinii, soczewicy paru łyżek mąki jaglanej, przypraw, kilku pieczarek itp. Wyszedł przepyszny :) Dzis w biedro widziałam cukinię na promo! :) Chyba wiem co jutro będe piekła :) Jak zrobiłam go pierwszy raz to Ł spróbował i pyta z czego to pasztet, mówię że wegański, a on że był pewny że z królika :) I tak oto mój mięsożerca pokochał wegańskie żarełko :)
Napisz przepis w kulinarnym. Z chcecia wyprobuje

Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry