reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

Kochana ja w środę będę miała 17t i nie czuję ruchów więc spokojnie a na zapalenie zatok lepiej chyba wziąć lek od rodzinnego bo to jest poważniejsza rzecz :) czasem lepiej się nie meczyc

f2w39n7303c24ozn.png
U mnie też 17 tc i również nie czuję jeszcze ruchów, a dziś na usg dzidzia brykała więc bez obaw nie ma się czym martwić :)

Napisane na D6603 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
A ja wlasnie zwolnilam sie z pracy, bo tak stresuje mnie cala zaistniala sytuscja z ta opadajaca sciana pochwy, ze nie moglabym sie skupic. Hormony buzuja I placze na sama mysl zalozenia mi szwow ( bo tak zapewnie stanie).
Przenioslam tez wizyte z czwartku na jutro na 18, bo musze wiedziec, ze oprocz pochwy - nic innego mi sie nie obniza.
Egh... a tak dobrze sie czulam do tej pory...:frown:

Halooo [emoji4] dawno mnie nie bylo wiec nie nadrobie wszystkiego nie ma szans[emoji53] od kilku dni za duzo mam na głowie wiec nawet nie mialam kiedy na forum wejsc. Widze ze kilka nowych osób sie pojawiło [emoji112][emoji112]
Zapisalam sie na polowkowe na 26.02 wiec juz odliczam dni...

0d1ysek2n95thgly.png

Dziękuję, zaraz się obkupię w witaminy. Jak by się powtórzyło to mam od razu jechac do szpitala, albo dzwonic po karetke jesli będe w stanie. Ale narazie czuje się świetnie :)

Ja z pół roku temu zrobiłam pasztet wegański z cukinii, soczewicy paru łyżek mąki jaglanej, przypraw, kilku pieczarek itp. Wyszedł przepyszny :) Dzis w biedro widziałam cukinię na promo! :) Chyba wiem co jutro będe piekła :) Jak zrobiłam go pierwszy raz to Ł spróbował i pyta z czego to pasztet, mówię że wegański, a on że był pewny że z królika :) I tak oto mój mięsożerca pokochał wegańskie żarełko :)
Napisz przepis w kulinarnym. Z chcecia wyprobuje

Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry