reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

mmm uwielbiam cukinie i jem ja pod roznymi postaciami :) ostatnio robilam pasztet z cukini :)
Hmmm, pasztet z cukini też brzmi bardzo apetycznie :D
Jak się zacznie sezon na normalne cukinie to muszę spróbować ;)
Nie był za mokry?

0d1yrjjgtd95fou3.png

reklama
U nas będą piersi marynowane w sosie musztardowo-miodowym z patelni grillowej, frytki z batatow i ziemniaków i brukselka pieczona w miodzie i balsamico

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Jola92- na moje mialas jakies niedokrwienie mozgu ala poczatek udaru.
Mojego szwagra mama miala cos podobnego. Siedziala na podlodze i co chwile sie przechylala co konczylo sie upadkiem, nie potrafila sie wyslowic i zadzwonic po pomoc. Straszne..
Suplementuj witamine K2 wraz z wit D3.
Wspolczuje przezyc...

Zazdroszczę że umiesz szyć... Może kiedyś się nauczę. Maszynę mama ma w domu bo sama z zawodu jest krawcową, ale na chyba nie mam cierpliwości do takich rzeczy... chociaż to też jakaś forma plastyczności a zawsze lubiłam takie rzeczy i często do żłobka robiłam coś dla dzieci :)
1517830329-f9e7f88edac823c6-aaaaaa.jpeg
tu np robiłam opaski na dzień zwierzaka :) dzieci miały radoche i każdy mógł wybrać kim chce być :)

p19u3e3kp2hwj794.png

27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3
1517838772-2574264c4bc14c28-aaaaaa.jpeg
ja też lubię takie plastyczne rzeczy [emoji16] ale ja częściej robię dekoracje na okna :) te są akurat z pianki :)

f2w39n7303c24ozn.png

reklama
Do góry