reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2018

1517838772-2574264c4bc14c28-aaaaaa.jpeg
ja też lubię takie plastyczne rzeczy [emoji16] ale ja częściej robię dekoracje na okna :) te są akurat z pianki :)

f2w39n7303c24ozn.png
Jakie śliczne :D :D :D

0d1yrjjgtd95fou3.png

reklama
Co macie dobrego na obiad? Bo u mnie wczorajsze resztki niedzielne. Rosół i mielone z surówka z kiszonej kapusty :-)

Wlasnie dojadlam rosol z wczoraj.a gotuje ogorkowa i schab w sosie :D

ja cukinię tylko w leczo jem inaczej nie smakuje mi
ale coś mnie kuje w plecach po lewej stronie,jakby nerka albo coś :roll:

przyszła paczka z pieluszkami i ręcznikami, super jakość, jestem zadowolona :)

Ooo cukinia ❤ ja lubilam w sezonie pokroic na plastry, i w jajku i bulce i na patelnie :D pychaa.

Narazie wolę nie bo już się nakręciłam na dziewczynkę i boję się nastawić do końca bo ciężko mi będzie jeśli jednak coś wyrośnie [emoji16]

f2w39n7303c24ozn.png

Jak by cos mialo wyrosnac to by wyroslo do 12tc :D co najwyzej moglo byc schowane:D

zamawiała któraś rożek lub kocyk minky na allegro?

Ja zamierzam :)

Ja wizytuję w piątek. Już zaczynam mieć stresa... od półtora tygodnia jestem chora (zapalenie zatok), choć już jest troche lepiej. Boję się,żeby Malutkiej się nic nie stało od tego choróbska :( mam ciążę leżącą i od 3 dni zaczęły wysiadać mi plecy, w sumie leżę już półtora miesiąca,to i tak długo wytrzymały. Martwię się też że nie czuję ruchów...wiem,że niby jeszcze mam czas,ale byłabym spokojniejsza...wy Kochane wszystkie w 17tc już czujecie?
Pięknie ozdoby robicie! Ja jestem manualnie nieudolna :D

agnieszka, jak sprawdzić czy te minky jest dobry i miękki bo koleżanka zamawiała i przyszedł twardy i ostry?
Ile musi kosztować taki lepszej jakości?

ja czwartkowa też ;) i już negocjuje z Kropkiem aby się pokazał ;) bo już powinno być widać

100% bawelny.
Screenshot_2018-02-05-15-08-15.png

Załączniki

• Screenshot_2018-02-05-15-08-15.png
    Screenshot_2018-02-05-15-08-15.png
    110,4 KB · Wyświetleń: 306
:-) czyli tylko kwestia potwierdzenia. Super, to po cichu gratuluję dziewczynki. A w domu już masz jedną i dwóch chłopców, tak? Czy mylę się
Tak dokladnie najstarsza dziewczynka i 2 lobuzow.Dziekuje mam nadzieje ze sie potwierdzi i bede mogla kupowac ciuszki (teraz wszystko neutralne)

Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom

A mi przy obiedzie ukruszylo się trochę zęba :( co prawda nie wiele i z tylu więc do 15 ego poczekam bo tak mam wisyt3 ale jak pomyślę , że to już będą 3 zęby to aż mi słabo :baffled:
Mi wypadla plomba z dolnej 4....ukryszylam zab i zulam gume...a w pewnym momencie przykleila sie do gumy i wylazla. Dzwonie pytam sie o terminy a dopiero 20....kurcze moze sie nie rozsypie bo to po kanalowym. A chodze tylko do niej,do innego stomatologa nie pojde nawet jakby mieli mi płacić.
Ale Ty i tak juz na 70 procent wiesz, ze Juleczka :D a jak nic a nic. I zero przeczucia co moze byc. A do tego od tygodnia zle przeczucia i jeszcze tydzien zostal.. Na szczescie K juz w czwartek/piatek bedzie to pojezdzimy troche za wyprawka, za rzeczami na remont i po lozeczko [emoji173][emoji173] to troche bedzie mi lzej.

Ojj biedna. Dziwie sie, ze nie zostawili Cie w szpitalu. U nas nawet przy bolach brzucha w ciazy zostawiaja..
U mnie D.codziennie mowi ze dziewczynka....prawie od samego poczatku jak lekarz ciaze potwierdzil.
Witam sie :) dzis pomalowalam sobie paznokcie u rak i planuje u sto ciekawe czy mi wyjdzie ;D a to moj dzisiejszy brzuszekZobacz załącznik 838050juz sie nie moge doczekac czwartku jak zobacze malenstwo :)
Jej jaka piekna kuleczka. Tylko w brzuszek ci idzie .super.
Ja też obiad z wczoraj, ale celowo robiony wieczorem, żeby dzisiaj rano nie gotować..
Cukinia faszerowana :)
4cb7b75de6bee60857cb534e09367089.jpg

0d1yrjjgtd95fou3.png
Boze ale smaka mi narobilas.....a ja dzis mam rosol z kaczki. Dzieciaki uwielbiaja z platkami ryzowymi. Dalam duzo warzyw to wieczorem troche salatki jarzynowej zrobie.

Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
agnieszka, jak sprawdzić czy te minky jest dobry i miękki bo koleżanka zamawiała i przyszedł twardy i ostry?
Ile musi kosztować taki lepszej jakości?

ja czwartkowa też ;) i już negocjuje z Kropkiem aby się pokazał ;) bo już powinno być widać
Oj, niestety nie pomogę :( kupuję w sklepie stacjonarnym - akurat mam to szczęście, że niedaleko mam świetnie zaopatrzony tani sklep z tkaninami :D

0d1yrjjgtd95fou3.png

Do góry