reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

1517838772-2574264c4bc14c28-aaaaaa.jpeg
ja też lubię takie plastyczne rzeczy [emoji16] ale ja częściej robię dekoracje na okna :) te są akurat z pianki :)

f2w39n7303c24ozn.png
Jakie śliczne :D :D :D

0d1yrjjgtd95fou3.png

reklama
Co macie dobrego na obiad? Bo u mnie wczorajsze resztki niedzielne. Rosół i mielone z surówka z kiszonej kapusty :-)

Wlasnie dojadlam rosol z wczoraj.a gotuje ogorkowa i schab w sosie :D

ja cukinię tylko w leczo jem inaczej nie smakuje mi
ale coś mnie kuje w plecach po lewej stronie,jakby nerka albo coś :roll:

przyszła paczka z pieluszkami i ręcznikami, super jakość, jestem zadowolona :)

Ooo cukinia ❤ ja lubilam w sezonie pokroic na plastry, i w jajku i bulce i na patelnie :D pychaa.

Narazie wolę nie bo już się nakręciłam na dziewczynkę i boję się nastawić do końca bo ciężko mi będzie jeśli jednak coś wyrośnie [emoji16]

f2w39n7303c24ozn.png

Jak by cos mialo wyrosnac to by wyroslo do 12tc :D co najwyzej moglo byc schowane:D

zamawiała któraś rożek lub kocyk minky na allegro?

Ja zamierzam :)

Ja wizytuję w piątek. Już zaczynam mieć stresa... od półtora tygodnia jestem chora (zapalenie zatok), choć już jest troche lepiej. Boję się,żeby Malutkiej się nic nie stało od tego choróbska :( mam ciążę leżącą i od 3 dni zaczęły wysiadać mi plecy, w sumie leżę już półtora miesiąca,to i tak długo wytrzymały. Martwię się też że nie czuję ruchów...wiem,że niby jeszcze mam czas,ale byłabym spokojniejsza...wy Kochane wszystkie w 17tc już czujecie?
Pięknie ozdoby robicie! Ja jestem manualnie nieudolna :D

agnieszka, jak sprawdzić czy te minky jest dobry i miękki bo koleżanka zamawiała i przyszedł twardy i ostry?
Ile musi kosztować taki lepszej jakości?

ja czwartkowa też ;) i już negocjuje z Kropkiem aby się pokazał ;) bo już powinno być widać

100% bawelny.
Screenshot_2018-02-05-15-08-15.png

Załączniki

• Screenshot_2018-02-05-15-08-15.png
    Screenshot_2018-02-05-15-08-15.png
    110,4 KB · Wyświetleń: 303
:-) czyli tylko kwestia potwierdzenia. Super, to po cichu gratuluję dziewczynki. A w domu już masz jedną i dwóch chłopców, tak? Czy mylę się
Tak dokladnie najstarsza dziewczynka i 2 lobuzow.Dziekuje mam nadzieje ze sie potwierdzi i bede mogla kupowac ciuszki (teraz wszystko neutralne)

Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom

A mi przy obiedzie ukruszylo się trochę zęba :( co prawda nie wiele i z tylu więc do 15 ego poczekam bo tak mam wisyt3 ale jak pomyślę , że to już będą 3 zęby to aż mi słabo :baffled:
Mi wypadla plomba z dolnej 4....ukryszylam zab i zulam gume...a w pewnym momencie przykleila sie do gumy i wylazla. Dzwonie pytam sie o terminy a dopiero 20....kurcze moze sie nie rozsypie bo to po kanalowym. A chodze tylko do niej,do innego stomatologa nie pojde nawet jakby mieli mi płacić.
Ale Ty i tak juz na 70 procent wiesz, ze Juleczka :D a jak nic a nic. I zero przeczucia co moze byc. A do tego od tygodnia zle przeczucia i jeszcze tydzien zostal.. Na szczescie K juz w czwartek/piatek bedzie to pojezdzimy troche za wyprawka, za rzeczami na remont i po lozeczko [emoji173][emoji173] to troche bedzie mi lzej.

Ojj biedna. Dziwie sie, ze nie zostawili Cie w szpitalu. U nas nawet przy bolach brzucha w ciazy zostawiaja..
U mnie D.codziennie mowi ze dziewczynka....prawie od samego poczatku jak lekarz ciaze potwierdzil.
Witam sie :) dzis pomalowalam sobie paznokcie u rak i planuje u sto ciekawe czy mi wyjdzie ;D a to moj dzisiejszy brzuszekZobacz załącznik 838050juz sie nie moge doczekac czwartku jak zobacze malenstwo :)
Jej jaka piekna kuleczka. Tylko w brzuszek ci idzie .super.
Ja też obiad z wczoraj, ale celowo robiony wieczorem, żeby dzisiaj rano nie gotować..
Cukinia faszerowana :)
4cb7b75de6bee60857cb534e09367089.jpg

0d1yrjjgtd95fou3.png
Boze ale smaka mi narobilas.....a ja dzis mam rosol z kaczki. Dzieciaki uwielbiaja z platkami ryzowymi. Dalam duzo warzyw to wieczorem troche salatki jarzynowej zrobie.

Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
agnieszka, jak sprawdzić czy te minky jest dobry i miękki bo koleżanka zamawiała i przyszedł twardy i ostry?
Ile musi kosztować taki lepszej jakości?

ja czwartkowa też ;) i już negocjuje z Kropkiem aby się pokazał ;) bo już powinno być widać
Oj, niestety nie pomogę :( kupuję w sklepie stacjonarnym - akurat mam to szczęście, że niedaleko mam świetnie zaopatrzony tani sklep z tkaninami :D

0d1yrjjgtd95fou3.png

Do góry