Jakie śliczneja też lubię takie plastyczne rzeczy [emoji16] ale ja częściej robię dekoracje na okna te są akurat z pianki
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Jakie śliczneja też lubię takie plastyczne rzeczy [emoji16] ale ja częściej robię dekoracje na okna te są akurat z pianki
Co macie dobrego na obiad? Bo u mnie wczorajsze resztki niedzielne. Rosół i mielone z surówka z kiszonej kapusty :-)
ja cukinię tylko w leczo jem inaczej nie smakuje mi
ale coś mnie kuje w plecach po lewej stronie,jakby nerka albo coś :roll:
przyszła paczka z pieluszkami i ręcznikami, super jakość, jestem zadowolona
Narazie wolę nie bo już się nakręciłam na dziewczynkę i boję się nastawić do końca bo ciężko mi będzie jeśli jednak coś wyrośnie [emoji16]
zamawiała któraś rożek lub kocyk minky na allegro?
Dużo roboty bo dwustronne [emoji16] ale sprawia mi to radość [emoji16]Jakie śliczne
agnieszka, jak sprawdzić czy te minky jest dobry i miękki bo koleżanka zamawiała i przyszedł twardy i ostry?
Ile musi kosztować taki lepszej jakości?
ja czwartkowa też i już negocjuje z Kropkiem aby się pokazał bo już powinno być widać
Tak dokladnie najstarsza dziewczynka i 2 lobuzow.Dziekuje mam nadzieje ze sie potwierdzi i bede mogla kupowac ciuszki (teraz wszystko neutralne):-) czyli tylko kwestia potwierdzenia. Super, to po cichu gratuluję dziewczynki. A w domu już masz jedną i dwóch chłopców, tak? Czy mylę się
Śliczne ja na razie mam wolne od takich "prac"ja też lubię takie plastyczne rzeczy [emoji16] ale ja częściej robię dekoracje na okna te są akurat z pianki
Mi wypadla plomba z dolnej 4....ukryszylam zab i zulam gume...a w pewnym momencie przykleila sie do gumy i wylazla. Dzwonie pytam sie o terminy a dopiero 20....kurcze moze sie nie rozsypie bo to po kanalowym. A chodze tylko do niej,do innego stomatologa nie pojde nawet jakby mieli mi płacić.A mi przy obiedzie ukruszylo się trochę zęba co prawda nie wiele i z tylu więc do 15 ego poczekam bo tak mam wisyt3 ale jak pomyślę , że to już będą 3 zęby to aż mi słabo
U mnie D.codziennie mowi ze dziewczynka....prawie od samego poczatku jak lekarz ciaze potwierdzil.Ale Ty i tak juz na 70 procent wiesz, ze Juleczka a jak nic a nic. I zero przeczucia co moze byc. A do tego od tygodnia zle przeczucia i jeszcze tydzien zostal.. Na szczescie K juz w czwartek/piatek bedzie to pojezdzimy troche za wyprawka, za rzeczami na remont i po lozeczko [emoji173][emoji173] to troche bedzie mi lzej.
Ojj biedna. Dziwie sie, ze nie zostawili Cie w szpitalu. U nas nawet przy bolach brzucha w ciazy zostawiaja..
Jej jaka piekna kuleczka. Tylko w brzuszek ci idzie .super.Witam sie dzis pomalowalam sobie paznokcie u rak i planuje u sto ciekawe czy mi wyjdzie ;D a to moj dzisiejszy brzuszekZobacz załącznik 838050juz sie nie moge doczekac czwartku jak zobacze malenstwo
Boze ale smaka mi narobilas.....a ja dzis mam rosol z kaczki. Dzieciaki uwielbiaja z platkami ryzowymi. Dalam duzo warzyw to wieczorem troche salatki jarzynowej zrobie.Ja też obiad z wczoraj, ale celowo robiony wieczorem, żeby dzisiaj rano nie gotować..
Cukinia faszerowana
klaudiaa975, masz już go? Zadowolona jesteś?
Podaj prosze namiary
Oj, niestety nie pomogę kupuję w sklepie stacjonarnym - akurat mam to szczęście, że niedaleko mam świetnie zaopatrzony tani sklep z tkaninamiagnieszka, jak sprawdzić czy te minky jest dobry i miękki bo koleżanka zamawiała i przyszedł twardy i ostry?
Ile musi kosztować taki lepszej jakości?
ja czwartkowa też i już negocjuje z Kropkiem aby się pokazał bo już powinno być widać