To jest najważniejsze, że sprawia radość, daje satysfakcję itdDużo roboty bo dwustronne [emoji16] ale sprawia mi to radość [emoji16]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
To jest najważniejsze, że sprawia radość, daje satysfakcję itdDużo roboty bo dwustronne [emoji16] ale sprawia mi to radość [emoji16]
Mi wypadla plomba z dolnej 4....ukryszylam zab i zulam gume...a w pewnym momencie przykleila sie do gumy i wylazla. Dzwonie pytam sie o terminy a dopiero 20....kurcze moze sie nie rozsypie bo to po kanalowym. A chodze tylko do niej,do innego stomatologa nie pojde nawet jakby mieli mi płacić.
U mnie D.codziennie mowi ze dziewczynka....prawie od samego poczatku jak lekarz ciaze potwierdzil.
Jej jaka piekna kuleczka. Tylko w brzuszek ci idzie .super.
Boze ale smaka mi narobilas.....a ja dzis mam rosol z kaczki. Dzieciaki uwielbiaja z platkami ryzowymi. Dalam duzo warzyw to wieczorem troche salatki jarzynowej zrobie.
Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom
bardzo często wrzucam po prostu cienkie plasterki na patelnię razem z cebulą i przyprawami, żeby dosyć pikantne było, przypiec i na kanapkęOoo cukinia [emoji173] ja lubilam w sezonie pokroic na plastry, i w jajku i bulce i na patelnie pychaa.
Ja w sezonie kladlam cukinie do sloikow w zalewie curry i do obiadku jest albo zapiekanka z cukinia albo kotlety badz faszerowanabardzo często wrzucam po prostu cienkie plasterki na patelnię razem z cebulą i przyprawami, żeby dosyć pikantne było, przypiec i na kanapkę
Ale w sezonie cukinię kupowałam na worki
Uwielbiam wszystkie kasze. Ostatnio miałam pęczak.Bitki, kasza gryczana i surowka- tez resztki z niedzieli [emoji6]
Dziękuję, zaraz się obkupię w witaminy. Jak by się powtórzyło to mam od razu jechac do szpitala, albo dzwonic po karetke jesli będe w stanie. Ale narazie czuje się świetnieJola92- na moje mialas jakies niedokrwienie mozgu ala poczatek udaru.
Mojego szwagra mama miala cos podobnego. Siedziala na podlodze i co chwile sie przechylala co konczylo sie upadkiem, nie potrafila sie wyslowic i zadzwonic po pomoc. Straszne..
Suplementuj witamine K2 wraz z wit D3.
Wspolczuje przezyc...
Ja z pół roku temu zrobiłam pasztet wegański z cukinii, soczewicy paru łyżek mąki jaglanej, przypraw, kilku pieczarek itp. Wyszedł przepyszny Dzis w biedro widziałam cukinię na promo! Chyba wiem co jutro będe piekła Jak zrobiłam go pierwszy raz to Ł spróbował i pyta z czego to pasztet, mówię że wegański, a on że był pewny że z królika I tak oto mój mięsożerca pokochał wegańskie żarełkobardzo często wrzucam po prostu cienkie plasterki na patelnię razem z cebulą i przyprawami, żeby dosyć pikantne było, przypiec i na kanapkę
bardzo często wrzucam po prostu cienkie plasterki na patelnię razem z cebulą i przyprawami, żeby dosyć pikantne było, przypiec i na kanapkę
Bo wegańskie żarło może być naprawdę pyszneDziękuję, zaraz się obkupię w witaminy. Jak by się powtórzyło to mam od razu jechac do szpitala, albo dzwonic po karetke jesli będe w stanie. Ale narazie czuje się świetnie
Ja z pół roku temu zrobiłam pasztet wegański z cukinii, soczewicy paru łyżek mąki jaglanej, przypraw, kilku pieczarek itp. Wyszedł przepyszny Dzis w biedro widziałam cukinię na promo! Chyba wiem co jutro będe piekła Jak zrobiłam go pierwszy raz to Ł spróbował i pyta z czego to pasztet, mówię że wegański, a on że był pewny że z królika I tak oto mój mięsożerca pokochał wegańskie żarełko
Niedaleko mnie jest giełda hurtowa - prosto od rolników, za worek 10kg w sezonie 7-10złJa w sezonie rwalam z krzaczka od siebie z dzialki. Ale w tym roku raczej bedr zmuszons kupic na targu. Na worki ? U nas na sztuki. Jedna mala np.1zl albo wieksza 1.50/2zl.