reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2018

Dużo roboty bo dwustronne [emoji16] ale sprawia mi to radość [emoji16]

f2w39n7303c24ozn.png
To jest najważniejsze, że sprawia radość, daje satysfakcję itd :D

0d1yrjjgtd95fou3.png

reklama
Mi wypadla plomba z dolnej 4....ukryszylam zab i zulam gume...a w pewnym momencie przykleila sie do gumy i wylazla. Dzwonie pytam sie o terminy a dopiero 20....kurcze moze sie nie rozsypie bo to po kanalowym. A chodze tylko do niej,do innego stomatologa nie pojde nawet jakby mieli mi płacić.

U mnie D.codziennie mowi ze dziewczynka....prawie od samego poczatku jak lekarz ciaze potwierdzil.

Jej jaka piekna kuleczka. Tylko w brzuszek ci idzie .super.

Boze ale smaka mi narobilas.....a ja dzis mam rosol z kaczki. Dzieciaki uwielbiaja z platkami ryzowymi. Dalam duzo warzyw to wieczorem troche salatki jarzynowej zrobie.

Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom

Mi tez wszyscy mowia, ze bedzie dziewczynka. Ciekawe :D

Ooo cukinia [emoji173] ja lubilam w sezonie pokroic na plastry, i w jajku i bulce i na patelnie :D pychaa.
bardzo często wrzucam po prostu cienkie plasterki na patelnię razem z cebulą i przyprawami, żeby dosyć pikantne było, przypiec i na kanapkę ;)

Ale w sezonie cukinię kupowałam na worki ;)

0d1yrjjgtd95fou3.png

bardzo często wrzucam po prostu cienkie plasterki na patelnię razem z cebulą i przyprawami, żeby dosyć pikantne było, przypiec i na kanapkę ;)

0d1yrjjgtd95fou3.png
Ja w sezonie kladlam cukinie do sloikow w zalewie curry :) i do obiadku jest :) albo zapiekanka z cukinia albo kotlety :) badz faszerowana :)

Jola92- na moje mialas jakies niedokrwienie mozgu ala poczatek udaru.
Mojego szwagra mama miala cos podobnego. Siedziala na podlodze i co chwile sie przechylala co konczylo sie upadkiem, nie potrafila sie wyslowic i zadzwonic po pomoc. Straszne..
Suplementuj witamine K2 wraz z wit D3.
Wspolczuje przezyc...
Dziękuję, zaraz się obkupię w witaminy. Jak by się powtórzyło to mam od razu jechac do szpitala, albo dzwonic po karetke jesli będe w stanie. Ale narazie czuje się świetnie :)

0d1yrjjgtd95fou3.png
Ja z pół roku temu zrobiłam pasztet wegański z cukinii, soczewicy paru łyżek mąki jaglanej, przypraw, kilku pieczarek itp. Wyszedł przepyszny :) Dzis w biedro widziałam cukinię na promo! :) Chyba wiem co jutro będe piekła :) Jak zrobiłam go pierwszy raz to Ł spróbował i pyta z czego to pasztet, mówię że wegański, a on że był pewny że z królika :) I tak oto mój mięsożerca pokochał wegańskie żarełko :)

0d1yrjjgtd95fou3.png

Ja w sezonie rwalam z krzaczka od siebie z dzialki. Ale w tym roku raczej bedr zmuszons kupic na targu. Na worki ? U nas na sztuki. Jedna mala np.1zl albo wieksza 1.50/2zl.

Dziękuję, zaraz się obkupię w witaminy. Jak by się powtórzyło to mam od razu jechac do szpitala, albo dzwonic po karetke jesli będe w stanie. Ale narazie czuje się świetnie :)

Ja z pół roku temu zrobiłam pasztet wegański z cukinii, soczewicy paru łyżek mąki jaglanej, przypraw, kilku pieczarek itp. Wyszedł przepyszny :) Dzis w biedro widziałam cukinię na promo! :) Chyba wiem co jutro będe piekła :) Jak zrobiłam go pierwszy raz to Ł spróbował i pyta z czego to pasztet, mówię że wegański, a on że był pewny że z królika :) I tak oto mój mięsożerca pokochał wegańskie żarełko :)
Bo wegańskie żarło może być naprawdę pyszne :D ;)

0d1yrjjgtd95fou3.png

Ja w sezonie rwalam z krzaczka od siebie z dzialki. Ale w tym roku raczej bedr zmuszons kupic na targu. Na worki ? U nas na sztuki. Jedna mala np.1zl albo wieksza 1.50/2zl.
Niedaleko mnie jest giełda hurtowa - prosto od rolników, za worek 10kg w sezonie 7-10zł ;)

Jakoś nie doszłam do zaprawiania, ale w tym roku nadrobię ;)

0d1yrjjgtd95fou3.png

reklama
Dziewczyny.. Gdyby cos bylo nie tak z ciążą to chyba brzuch by na dniach zmalał, piersi by przestaly bolec itp. ?
Tylko ze jak mialam poronienie samoistne w 9tygodniu to objawy nie ustaly, a ja dowiedzialam sie dopiero 2 tyg pozniej, ze serduszko nie bije..

Do góry