reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipcowe mamy 2018

Ja mogę tylko nasz przypadek opisać naprawdę ciężko przeżyta grypa gorączka 40 stopni szczepienie wogole go nie uchroniło a wręcz jeszcze gorzej przechodził dlatego ja jestem na nie na każde dodatkowe szczepienia
Oczywiście dzieci szczepie i uważam ze powinno się ale wszystkie dodatkowe nie bo albo zawierają ochronę przed jednym szczepem a akurat zachoruje się na inny wiec do kitu taka szczepionka ale człowiek złe zareaguje tak jak mąż i zamiast grypy zwykłej tyg wylądował w szpitalu
Ale to tylko moje zdanie

Moj mąż dziś mnie rozwalił dosłownie jechał do sklepu i uradowany włazi do domu ze kupił coś Antosiowi mysle sobie noł łej wiedział jako rozmiar bodziakow?? Patrzę a on kupił autko i tel z dźwiękami gdzie takimi zabawkami bawią się dzieci powyżej roku [emoji23]

16udyx8di9hvrs5t.png
Haha, no kupil co umial[emoji23] Bedzie na roczek[emoji3]

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017

reklama
Ja mogę tylko nasz przypadek opisać naprawdę ciężko przeżyta grypa gorączka 40 stopni szczepienie wogole go nie uchroniło a wręcz jeszcze gorzej przechodził dlatego ja jestem na nie na każde dodatkowe szczepienia
Oczywiście dzieci szczepie i uważam ze powinno się ale wszystkie dodatkowe nie bo albo zawierają ochronę przed jednym szczepem a akurat zachoruje się na inny wiec do kitu taka szczepionka ale człowiek złe zareaguje tak jak mąż i zamiast grypy zwykłej tyg wylądował w szpitalu
Ale to tylko moje zdanie

Moj mąż dziś mnie rozwalił dosłownie jechał do sklepu i uradowany włazi do domu ze kupił coś Antosiowi mysle sobie noł łej wiedział jako rozmiar bodziakow?? Patrzę a on kupił autko i tel z dźwiękami gdzie takimi zabawkami bawią się dzieci powyżej roku [emoji23]

16udyx8di9hvrs5t.png

Przecież wiadomo ze on to sobie kupił.. [emoji16][emoji16]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Gdyby nie to, że od listopada praktycznie leżę, i mam widoczny gołym okiem ubytek mięśni, to też bym planowała 10 ;)
Z jakiej części kraju jesteś? Ja ze Śląska ;)

0d1yrjjgtd95fou3.png

Ja jestem z Krakowa, ale nie mieszkam tam juz około 10 lat.

Moje kotki tez wykastrowane/wysterylizowane, kocur juz w ten sam dzien szalał i biegał a kotka dopiero po kilku dniach, na szczęście nie lizali ran.

Dopiero do was zajrzałam, ale jestem zaskoczona tak mała ilością stron:D Od razu czuć weekend w powietrzu:)

Nigdy się na grypę nie szczepiłam, i nie szczepie. Z tego co wiem grypa non stop się mutuje, i zaszczepić się można na jeden "szczep", a za miesiąc będzie panować zmutowany wirus i tak człowieka dopadnie.

Każda z nas może nie, że przytyła ale i tak trochę się "powiększyłyśmy" :) Nie ma się co martwić, przecież to normalne.

Hmmm ja jeszcze na własnej "skórze" (czyt. futrynie) nie przetestowałam, ale ostatnio odbyłam z przyjaciółkami żywą dyskusję, na temat mycia białych futryn, i bezapelacyjnie poradziły mi gąbki z Jana Niezbędnego. Ona działa na zasadzie gumki- ściera się widocznie po tarciu. Ja jej używałam tylko do plam na ścianie, działała. Koleżanki mówiły ze czyszczą wanny, prysznice i właśnie futryny:) Przy najbliższym myciu (odganiam je z umysłu) przetestuję. Podobno cifu nie wolno używać bo narusza strukturę tego plastiku... no ale sama trę zawzięcie, bo jakoś te plamy po łapskach trzeba doczyścić.
gabka.jpg

Załączniki

• gabka.jpg
    gabka.jpg
    12,4 KB · Wyświetleń: 282
Ruchów też nie czuję, ale ich nie wyglądam. Przecież jak będą to poczuję. Jak coś mnie zawierci, to wiem że to tylko po to żeby coś wszamać :D

reklama
Do góry