reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2018

O rany co mnie czeka musxe nauczyc sie rysowac[emoji13][emoji13]

No chyba, że będziesz miała egzemplarze które same będą wyżywały się artystycznie :) Moje dziecko lubi rysować, ale tak w granicach normy i jak ma do zrobienia jakąś pracę, to szuka u mnie inspiracji :D Ale mimo to chce być architektem jak dziadek i pradziadek, więc łatwo się nie zniechęca :D

reklama
Ja mam w 21 tyg prenatalne już się umówiłam jak byłam w 13 tyg a generalnie tel umawiają od 18 tyg skończonego do 22 woec 19 tydz chyba jest ok

16udyx8di9hvrs5t.png

Rany pojutrze zaczne 19+0;))) to polowkowe mam 21+6 na 22 luty uff miejszcze sie

Ale co jak zrobia 22+4 to jest ok tez .... nie pamietam z corka jak bylo w ktorym ..

Hih popalanie to gorsze niz palenie

A tak czy siak wraca sie do palenia czy popalaniu ;)
No dokladnie[emoji5] Ja jeszcze glupio wierzylam, ze dam rade popalac[emoji6]
Chociaz mam kolezanke, ktora pali tyljo w pracy. W domu nie, maz nie wie, ze pali(nie wiem jak to mozliwe).

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017

Dziś witam się z Wami dość leniwie. Jakaś taka byle jaka sie czuje :D na dodatek wstałam z wieeeelkim brzuchem. Coś mnie ewidentnie wzdęło ale wyglądam na jakiś 7/8 miesiąc.. Masakra. Mam nadzieję, że po wizycie w WC przejdzie :) Mały wariuje, Ł jak przykłada dłonie to czuje :) Jutro uciekamy na weekend z miasta do teściów na wieś. Już nie mogę się doczekac az pójdziemy z Tekilą do lasu na dłuuugi spacer :) Miłego dnia wszytskim Mamom :)

Dziś witam się z Wami dość leniwie. Jakaś taka byle jaka sie czuje :D na dodatek wstałam z wieeeelkim brzuchem. Coś mnie ewidentnie wzdęło ale wyglądam na jakiś 7/8 miesiąc.. Masakra. Mam nadzieję, że po wizycie w WC przejdzie :) Mały wariuje, Ł jak przykłada dłonie to czuje :) Jutro uciekamy na weekend z miasta do teściów na wieś. Już nie mogę się doczekac az pójdziemy z Tekilą do lasu na dłuuugi spacer :) Miłego dnia wszytskim Mamom :)
Oj fajnie, ze dzidzi tak szaleje[emoji5]Ja jeszcze bardzo zadko czuje ruchy.

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017

reklama
No dokladnie[emoji5] Ja jeszcze glupio wierzylam, ze dam rade popalac[emoji6]
Chociaz mam kolezanke, ktora pali tyljo w pracy. W domu nie, maz nie wie, ze pali(nie wiem jak to mozliwe).

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017
Jeśli mąż pali to możliwe, jeśli nie, to raczej udaje, że nie wie ;)

0d1yrjjgtd95fou3.png

Do góry