reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2018

reklama
Jak wiele jednak zalezy od dziecka. Moja uwielbiala siedziec w bujaczku i ksiaxeczki przegladac. Podobnie jak duzo bawila sie sama na macie[emoji5]

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017
Mam nadzieję, że drugie będzie ciut lagodniejsze dla matki.[emoji12]

74di4z17irk6mbgl.png

nzjdskjo26st1wtg.png

Też jestem wege, ale nie wymiotuję jak widzę mięso (poza ciążą bo teraz np zapach gotowanego mięsa nieźle nasila mdłości ;))
A warzywa zdrowe ;)

0d1yrjjgtd95fou3.png

Ja kurcxak dwa razy w tyg jak mi sie przypomni
Wole earzywka tez ale no nie moge napisac ze wege ze minie kebab lubie kurcxakowy lub szynke surowa parmenska

Współczuję migreny :(
A co do wyjazdu, to baw się dobrze, wypoczywaj, i będziemy czekać aż wrócisz ;) [emoji106]

0d1yrjjgtd95fou3.png

Minelo wxielam 1000 mg paracetamol herb z cala cytryna I spacer
Oj odpiczne na mercato ( targi) dlugie na dwa km hih i te zakupy ciuchy ja da kobieta mpze tam caly dzien byc [emoji23][emoji23][emoji23],,, eh jak mi brak wloch

reklama
Ja miałam badanie 13 tc + 3- tak mi kazali się zapisać... trzeba po prostu ustalać ze swoim lekarzem i tyle

@Nonkatoja nie przewidzisz jaki egzemplarz się urodzi... ja miałam super wanienkę montowaną na takich płozach na brzegach wanny, wygodna, fajna etc. I co z tego, jak moje dziecko darło się jak je wkładaliśmy do kąpieli... z pieluszką, bez, cieplejsza woda, chłodniejsza- nic nie pomagało, był ryk. Nie znam innego dziecka które nie lubiło kąpieli. Więc co? Jedno z nas wchodziło do wanny, drugie wkładało dziecko i potem odbierało :) I kąpaliśmy się wspólnie kilka miesięcy :))))
Właśnie o to chodzi. Mój syn to generalnie ciezki egzemplarz jest. Wózek to było zło, tak samo fotelik. No cóż, ale prztrwalam i to się liczy.[emoji23]

74di4z17irk6mbgl.png

nzjdskjo26st1wtg.png

Do góry