reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2018

reklama
1517491330-b2cf5346a40d2111-aaaaaa.jpeg

No i ręcznik 100/100. Najstarszy miał taki niebieski z krówka na kapturku, a drugi miał granatowy z wielorybem.
Jaki śliczny :D
Ja będę miała na pewno szary, ale nie wiem z jaką lamówką i dodatkami ;)

0d1yrjjgtd95fou3.png

Ale stron naroslo od rana [emoji13][emoji13] ja po smacznym obiadku. Dawno nie mialam takiego apetytu[emoji13][emoji13] a dzisiaj wieczorkiem mezus mnie zabiera na kolacje ze znajomymi, trzeba uczcic zdrowa dzidzie [emoji13][emoji13] pewnie jakis makaron wszamam bo od kilku dni lazania za mna chodzi [emoji13][emoji13]

0d1ysek2w436ny0c.png

Siostra mi dziś paczkę w smyku odebrała. Cześć kupiłam dla staszakow a część dla brzuchowego.
1517491121-4d2d1399d8aca092-aaaaaa.jpeg

1517491136-c1fde2387f6d9504-aaaaaa.jpeg

Korzystając z końcówki wyprzedaży kupiłam kilka rzeczy na potem czyli okolice pół roku. Będą pasować na obie płcie zresztą mi się wybitnie nic różowego nie podoba

Sliczne :) i ja tak wlasnir troche ubolewam, ze rodze w lipcu, w goraca pore. Bo zimowe ubranka te cieplutkie misie sa najslodsze ❤

@Wronka199 gratulacje [emoji173]

@klaudiaa975 kupując bujaczek też tak myślałam, że wloze i sobie polezy, a ja obiad zrobię. Taaa... syn był nieodkladalny. Wszystko robiłam z nim w chuscie. Później w nosidle.[emoji23]

74di4z17irk6mbgl.png

nzjdskjo26st1wtg.png

Chcial byc przy mamusi non stop :) ciesz sie, po 14 roku zycia juz nie bedsie chcial spedzac tyle czasu :D ciesz sie poki mozesz :D

Ale stron naroslo od rana [emoji13][emoji13] ja po smacznym obiadku. Dawno nie mialam takiego apetytu[emoji13][emoji13] a dzisiaj wieczorkiem mezus mnie zabiera na kolacje ze znajomymi, trzeba uczcic zdrowa dzidzie [emoji13][emoji13] pewnie jakis makaron wszamam bo od kilku dni lazania za mna chodzi [emoji13][emoji13]

0d1ysek2w436ny0c.png
To super :) Milego wieczoru :):)
Za mna chodzi spagetti a mamie sie zachcialo gulaszu to coz, trzeba zrobic wyjatek raz w miesiacu :D

Sliczne :) i ja tak wlasnir troche ubolewam, ze rodze w lipcu, w goraca pore. Bo zimowe ubranka te cieplutkie misie sa najslodsze ❤

Chcial byc przy mamusi non stop :) ciesz sie, po 14 roku zycia juz nie bedsie chcial spedzac tyle czasu :D ciesz sie poki mozesz :D
Ale te słodkie misiowe ubranka możesz śmiało kupić w rozmiarze 68-74 i będą akurat na wrzesień/październik albo nawet później :) Ja mam dwa takie :)

reklama
Ojej, wspolczuje. Temp. koniecznie zbijaj, bo to najbardziej szkodzi. Wracaj szybko do zdrowka!

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017

Klaudiaa975 - wysoka temperatura zwana goraczka wystepuje powyzej 38,5 stopnia.
Wazne jest zeby organizm sam podjal walke z wirusem/bakteria.
Ja oczywiscie bym sie wstrzymala i czekala na rozwoj sytuacji czy temp sie podniesie i leki obnizajce brala powyzej temperatury podanej wczesniej. W miedzyczasie wypocila sie ,wypila gorace mleko z czosnkiem i maslem oraz miodem,ale....
To ja :rolleyes:

Dziewczyny.. Czy nadal macie wiecej wydzieliny?
Ja mam sporo i to zoltawego koloru. Nic mnie nie szczypie,nie boli... Zapisalam sie na posiew we wtorek azeby sprawdzic czy zadne bakterie sie nie rozgoscily...

Do góry