reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

Grunt, że wszystko ok. Czy Michałek, czy Michalina :) Ale myślałam że w końcu jakaś dziewczynka się "objawi" :)
Lekarz powiedział ze prawdopodobnie chlopak ale pewnosci nie ma wiec jest jeszcze szansa na dziewczynke [emoji13][emoji13]

0d1ysek2w436ny0c.png

reklama
Ja juz po wizycie [emoji13][emoji13] cisnienie idealne waga stoi w miejscu wiec w drodzd do domu wszedl paczek z czekolada [emoji13][emoji13]

Dzidzius zdrowy Lekarz twierdzi ze prawdopodobnie Michalek [emoji3] ale mam sie jeszcze nie napalac. Za 2 tyg mam wizyte prywatnie. Lekarz ma tam lepszy sprzet wiec plec bedzie bardziej widoczna.

0d1ysek2w436ny0c.png
Dobrze, że wszystko ok :) No i po ciuchu gratuluję synka :)

No tak, ale dla chlopcow tez sie cos znajdzie :) chociaz nie ukrywam, ze bardziej rzucaja mi sie w oczy rozowe, kolorowe :D a przeczucie mam na chlopca :)
Też mam od początku przeczucia na chłopca :) Chociaż zawsze marzyła mi się córka, nawet sobie nie chciałam wyobrażać, że kiedyś mogę mieć syna :p Nic chłopięcego mi się nie podobało a teraz się cieszę nawet bardziej, że prawdopodobnie będzie synek :)

reklama
Do góry