olaaa7
Fanka BB :)
@oliwka_11 o której masz wizytę?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Super gratuluje jednak chłopaczki rządząJa juz po wizycie [emoji13][emoji13] cisnienie idealne waga stoi w miejscu wiec w drodzd do domu wszedl paczek z czekolada [emoji13][emoji13]
Dzidzius zdrowy Lekarz twierdzi ze prawdopodobnie Michalek [emoji3] ale mam sie jeszcze nie napalac. Za 2 tyg mam wizyte prywatnie. Lekarz ma tam lepszy sprzet wiec plec bedzie bardziej widoczna.
Super [emoji106]Ja juz po wizycie [emoji13][emoji13] cisnienie idealne waga stoi w miejscu wiec w drodzd do domu wszedl paczek z czekolada [emoji13][emoji13]
Dzidzius zdrowy Lekarz twierdzi ze prawdopodobnie Michalek [emoji3] ale mam sie jeszcze nie napalac. Za 2 tyg mam wizyte prywatnie. Lekarz ma tam lepszy sprzet wiec plec bedzie bardziej widoczna.
Ja juz po wizycie [emoji13][emoji13] cisnienie idealne waga stoi w miejscu wiec w drodzd do domu wszedl paczek z czekolada [emoji13][emoji13]
Ale cudeńkaNa internecie pelno, moze i w sklepach nie bedzir problemu Zobacz załącznik 837608
Ja juz po wizycie [emoji13][emoji13] cisnienie idealne waga stoi w miejscu wiec w drodzd do domu wszedl paczek z czekolada [emoji13][emoji13]
Super :-)Ja juz po wizycie [emoji13][emoji13] cisnienie idealne waga stoi w miejscu wiec w drodzd do domu wszedl paczek z czekolada [emoji13][emoji13]
Ale cudeńka