reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2018

Mam taką nadzieję, wizytę mam 15 lutego, w razie co w przyszłym tyg pójdę jeszcze do innego na badanie.

Oczywiście idź i się upewnij czy to na pewno to . Ale najważniejsze, że nawet jakby tak było to lekarz będzie wiedział już jak działać może jakieś leki lub leczenie już w Tobie i dzidzia urodzi się zdrowiutka.i tak jak dziewczyny Ci napisały mimo ogromnego stresu postaraj się się czytać Internetu bo potrafi narobić stracha , a jak lekarka mówi że nie ma co panikowac to tego się trzymaj :)

reklama
Oczywiście idź i się upewnij czy to na pewno to . Ale najważniejsze, że nawet jakby tak było to lekarz będzie wiedział już jak działać może jakieś leki lub leczenie już w Tobie i dzidzia urodzi się zdrowiutka.i tak jak dziewczyny Ci napisały mimo ogromnego stresu postaraj się się czytać Internetu bo potrafi narobić stracha , a jak lekarka mówi że nie ma co panikowac to tego się trzymaj :)
Dokładnie to samo miałam napisać...
Lepiej nie czytać za dużo...
Poza tym, właśnie po to się to badanie robi, żeby wykryć ryzyko.
Myślę, że gdyby było coś poważnego, to by lekarz powiedział, ważne, żeby temat monitorować i nie stresować się na zapas..
(wiem, że łatwo się mówi, i wiem, jak ja się boję prenatalnych, choć to dopiero za miesiąc..)
Ale jeśli ma Cię to uspokoić, to oczywiście idź do jeszcze jednego lekarza...
Trzymam kciuki, będzie dobrze [emoji106]

0d1yrjjgtd95fou3.png

Pajacyków nie trzeba wkładać przez głowę, większość jest zapinana na napy na brzuszku, albo body kopertowe tez zapinane z przodu na boku :-) ja kiedyś do szpitala wszystkie ubranka wybierałam żeby były zapinane z przodu nie przez głowę bo się bałam na początku :-)

Wygodniej jest :) i przedewszystkim duzo szybciej

@klaudiaa975 wkładanie przez głowę to nic trudnego, może na początku tylko wydaje się być czymś trudnym :) Dasz radę. Ja nie mam dzieci ale od maleńkości zajmowałam się siostrzenicą.

Ale ja sie nie martwie, chrzesnica ma 5 lat i od urodzenia mieszkala u nas do roku a pozniej codziennie bylam u niej wiec praktycznie ja wychowalam. Moja szwagierka miala depresje i nie potrafila sobie z niczym poradzic, kapalam, karmilam, przewijalam. Dlategi nie obawiam sie niczego :)

Po porodzie spokojnie da się radę z bodziakami wkladanymi przez głowę, ale i tak wygodniejsze były dla mnie kopertowe. Ja mam parę z H&M po synu i jeden ze smyka. Pewnie dokupie jeszcze parę właśnie zapisanych kopertowo. W Lidlu też były ostatnio.
1517483683-060dd2dbd3444f1d-aaaaaa.jpeg
tu masz przykład.

74di4z17irk6mbgl.png

nzjdskjo26st1wtg.png

Ja je kupiłam bardzi fajne

16udyx8di9hvrs5t.png

Oj czy szybciej to nie wiem. Jak musisz milion tych guziczkow pozapinac, a dziecko np. płacze. Dla mnie te przez głowę były szybsze, a te kopertowe wygodniejsze[emoji23]

74di4z17irk6mbgl.png

nzjdskjo26st1wtg.png

Bede sprawdzala po porodzie :) po 5 latach troche pozapominalam a przy swoim jednak tez jest troche stres :D ale doczekac sie nie moge ❤

Cześć dziewczyny, na prenatalnych wykryto przepływ na zastawce trójdzielnej nieprawidłowy (fala wsteczna) czy któraś z was też ma coś takiego? Gin powiedziała, że mam się nie martwić ale nie daje mi to spokoju zwłaszcza jak naczytam się w internecie różnych opinii, pomocy ;(
Kochana nie czytaj za dużo!!! Skierowali cie na echo serduszka?

p19u3e3kos6f13n1.png

27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3

reklama
Do góry