reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

Mi chodzilo o tonze ciaza zaczyna byc widoczna dla innych. Czyli w ubraniach. Ja mam taki sam brzuch ,plaski nadal.jest. Tylko jak wciagam to od pepka w dol juz sie nie wciaga.
To ja nie wiem czemu u mnie już widać to zaokrąglenie, może faktycznie słowa M będą prorocze, zresztą tak jak to, gdy stresowałam się przed robieniem testu z obawy co pokaże, to M mówił mi, że on wie że będą dwie kreski, i okaże się że to bliźnięta.

reklama
Co do seksu to cj sie nie dziwie...chcesz sie upewnic ze wszystko ok. Popieram. A u mnie libido zerowe.....od testu moze 2 razy sie bawilam. A wczesniej to az 3 razy w tyg. No ale ja zasypiam najwczesniej . Dzieciaki i D jeszcze w tv sie gapia a ja juz spie a dobudzic mnie nie idzie.
Od testu to raz próbowaliśmy ale powiedzialam że się boję. Zostają inne formy sprawienia mu tej ulubionej przyjemnosci. No ale wiecznie na ręcznym jechac nie można bo czlowiekowi soe to kiedys znudzi :p a wczesniej to bywalo ze i codziennie po kilka razy bylo :-D

f2wlk6nllyt56xuu.png

201702250929.png

Mi chodzilo o tonze ciaza zaczyna byc widoczna dla innych. Czyli w ubraniach. Ja mam taki sam brzuch ,plaski nadal.jest. Tylko jak wciagam to od pepka w dol juz sie nie wciaga.
To ja jak wzdęcia wyjątkowo nie mam, to płaskiego brzuszka już nie mam. Taki lekko zaokrąglony tuż pod pępkiem się zrobil [emoji173]

f2wlk6nllyt56xuu.png

201702250929.png

@Elodia nadrobisz ! Pochwa podobni bardziej ciasna to i wieksza przyjemnosc dla kobiety! D to mial problem zeby sie dostac....hahahaha no ale ja same cc. A teraz jeszcze rozpulchniona to juz w ogole.

@Elodia nadrobisz ! Pochwa podobni bardziej ciasna to i wieksza przyjemnosc dla kobiety! D to mial problem zeby sie dostac....hahahaha no ale ja same cc. A teraz jeszcze rozpulchniona to juz w ogole.
Z pierwszej ciąży faktycznie kojarzę- że coś wyraźniej było go czuć w środku...haha....ale libido też mialam okropnie niskie. A zakaz seksów dopiero na 6 tygodni przed terminem dostalam, mimo że szyjka skracala mi się juz dużo wczesniej. Kurcze musze karty ciąży poszukac, ale kojarzę ze nawet rozwarcie na poltora palca mi się wczesniej robilo i chyba cos w terminie koedy dostalam zakaz seksów. A wole tej karty ciąży poszukac i zabrac do ginki jak na wizyte pojde.

f2wlk6nllyt56xuu.png

201702250929.png

To ja nie wiem czemu u mnie już widać to zaokrąglenie, może faktycznie słowa M będą prorocze, zresztą tak jak to, gdy stresowałam się przed robieniem testu z obawy co pokaże, to M mówił mi, że on wie że będą dwie kreski, i okaże się że to bliźnięta.
A jestes waska w biodrach? Ja mam dwie wystajace lopaty..mam szrokie biodra i u mnie tak sie rozklada ze dlugo nie widac.

@kinga30 wspolczuje,zdrowka oby ciebie nie zlapalo

reklama
A jestes waska w biodrach? Ja mam dwie wystajace lopaty..mam szrokie biodra i u mnie tak sie rozklada ze dlugo nie widac.

@kinga30 wspolczuje,zdrowka oby ciebie nie zlapalo
No ja raczej nie należę do drobnych osób, mam 175cm, 70,05kg a w biodrach dawno się nie mierzyłam ale z ostatnich pomiarów jakieś 2 miesiące temu albo dalej pamiętam, że było coś koło 102cm.

Do góry