reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

reklama
A jestes waska w biodrach? Ja mam dwie wystajace lopaty..mam szrokie biodra i u mnie tak sie rozklada ze dlugo nie widac.
Kiedys bylam bardzo waska I chuda. Przed pierwsza ciaza przy wzroscie 178 wazylam 60 kg, po pierwszej ciazy juz mi zostalo I wazylam 64,65. I po drugiej tez mi troche zostalo bo teraz wazylam 69,70 kg.

@kinga30 wspolczuje,zdrowka oby ciebie nie zlapalo

Dziewczyny a może utworzyć wątek z naszymi zdjęciami brzuszków? co myślicie?
To moze lepiej taki jakis zamkniety wątek widoczny tylko dla lipcowek? Jakos tak pewniej bym się czula bo nnie kazdy chce się brzuchem chwalic na forum publicznym. Aczkolwiek moim brzuszkiem chetnie sie pochwalę :-) jak juz teraz mala kulka jest. Taka ledwo wystajaca ale jednak. A w pierwszej ciąży dopiero w 6 msc mi brzuch bylo widac.

f2wlk6nllyt56xuu.png

201702250929.png

To moze lepiej taki jakis zamkniety wątek widoczny tylko dla lipcowek? Jakos tak pewniej bym się czula bo nnie kazdy chce się brzuchem chwalic na forum publicznym. Aczkolwiek moim brzuszkiem chetnie sie pochwalę :-) jak juz teraz mala kulka jest. Taka ledwo wystajaca ale jednak. A w pierwszej ciąży dopiero w 6 msc mi brzuch bylo widac.

f2wlk6nllyt56xuu.png

201702250929.png
No ja też nie mam problemu żeby chwalić się swoim brzuszkiem :) Tym bardziej, że na zdjęciach będzie tylko brzuszek. Nie wiem jak jest z tymi prywatnymi wątkami, nie mam pojęcia jak tam wstawiać zdjęcia. Jak nie macie nic przeciwko to mogę założyć taki normalny wątek w lipcowych mamach. A co z wątkami z wizytami i usg? Będzie go któraś zakładała?

No ja też nie mam problemu żeby chwalić się swoim brzuszkiem :) Tym bardziej, że na zdjęciach będzie tylko brzuszek. Nie wiem jak jest z tymi prywatnymi wątkami, nie mam pojęcia jak tam wstawiać zdjęcia. Jak nie macie nic przeciwko to mogę założyć taki normalny wątek w lipcowych mamach. A co z wątkami z wizytami i usg? Będzie go któraś zakładała?
To ja zaloze usg i wizyty a Ty brzuszki :-)

f2wlk6nllyt56xuu.png

201702250929.png

reklama
Do góry