olaaa7
Fanka BB :)
Ja też się średnio nadaje do zdjęć.Bo nie wiem czy umiem pozować tak żeby to nie wyglądało bardzo sztucznie [emoji39] żeby nie było takie pozowane tylko z prawdziwym uczuciem
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja też się średnio nadaje do zdjęć.Bo nie wiem czy umiem pozować tak żeby to nie wyglądało bardzo sztucznie [emoji39] żeby nie było takie pozowane tylko z prawdziwym uczuciem
Ja też się średnio nadaje do zdjęć.
No prosze nie słyszałam ze nie można. I tak nie zjem bo sklepowych nie lubie [emoji13]
Spokojnie ryzykowac nie będę skoro nie mozna. Lepiej poczekac a znajac moje zachcianki za 3h bedzie mi sie chciało calkiem innego dania takze luz [emoji1][emoji1]Od kuzyna tez nie [emoji13][emoji13][emoji13]
Link do: Kaszanka w ciąży i podczas karmienia piersią - Rodzice.pl
Ja bym nie rtzykowala
Bo nie wiem czy umiem pozować tak żeby to nie wyglądało bardzo sztucznie [emoji39] żeby nie było takie pozowane tylko z prawdziwym uczuciem
Dokladnie. Moja pani tez ma przesliczne sukienki [emoji13][emoji13] az ciezko bedzie wybrać [emoji1]Fotograf mowi co robic plus maluje uczesze i ma stroje ciazowe ( tzn moj ) bo ja nie mam sukien eleganckich w xxl[emoji13]
Spokojnie ryzykowac nie będę skoro nie mozna. Lepiej poczekac a znajac moje zachcianki za 3h bedzie mi sie chciało calkiem innego dania takze luz [emoji1][emoji1]
A nie można jej zrobić na patelni? Wtedy nie będzie nic surowego, ale może się mylę to poprawcie mnieEhhhhh za mna ksszanka juz 4 msce chodzi i nicxym jej nie umiem zastapic [emoji13]jak soe dorwie bo przy kp mozna nie duzo ale mozna hih
Zreszta wszystko jadlam karmiac core
Fotograf mowi co robic plus maluje uczesze i ma stroje ciazowe ( tzn moj ) bo ja nie mam sukien eleganckich w xxl[emoji13]
Mi sie chce ale w wersji grilowej z kapusta kiszona w foli... MniaaaamEhhhhh za mna ksszanka juz 4 msce chodzi i nicxym jej nie umiem zastapic [emoji13]jak soe dorwie bo przy kp mozna nie duzo ale mozna hih
Zreszta wszystko jadlam karmiac core