reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

Bo nie wiem czy umiem pozować tak żeby to nie wyglądało bardzo sztucznie [emoji39] żeby nie było takie pozowane tylko z prawdziwym uczuciem

f2w39n7303c24ozn.png
Ja też się średnio nadaje do zdjęć.

reklama
Spokojnie ryzykowac nie będę skoro nie mozna. Lepiej poczekac a znajac moje zachcianki za 3h bedzie mi sie chciało calkiem innego dania takze luz [emoji1][emoji1]

0d1ysek2w436ny0c.png

Ehhhhh za mna ksszanka juz 4 msce chodzi i nicxym jej nie umiem zastapic [emoji13]jak soe dorwie bo przy kp mozna nie duzo ale mozna hih
Zreszta wszystko jadlam karmiac core

Fotograf mowi co robic;) plus maluje uczesze i ma stroje ciazowe ( tzn moj ) bo ja nie mam sukien eleganckich w xxl[emoji13]
1517406859-79427e681b7f77a0-aaaaaa.jpeg
to mi się np. Bardzo podoba [emoji16] z ciekawości popatrzyłam na internecie teraz jakie są zdjęcia :) może faktycznie skuszę się na taka sesje :) muszę się obeznac cenowo

f2w39n7303c24ozn.png

reklama
Do góry