reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

A ja to akurat nie mam problemu z kolekcjonowaniem wyprawki, bo mnie się podobają neutralne ubranka. Nawet jak będę miała chłopca i dziewczynkę to planuję ciuszki kupować wspólne.
Jak na ten miesiac pewnie brzuchol masz duży przy blizniakach. Moja mama w 4 miesiącu przy blizniakach wygladala jak na 7 [emoji13]

0d1ysek2w436ny0c.png

reklama
Ale slodziak [emoji173][emoji173][emoji173] duzo fajnych zdjec dzieciaczkow widzialam. Sama mam zamiar tez pojsc na sesje z dzidzia. Zresztą juz sie na sesje brzuszkowa zapisalam na maj [emoji3]

0d1ysek2w436ny0c.png
Ja jeszcze nie i nie wiem czy się nadaje [emoji16] choć pamiątka piękna [emoji16] ale na pewno chce iść na sesje z noworodkiem [emoji16]

f2w39n7303c24ozn.png

Jak na ten miesiac pewnie brzuchol masz duży przy blizniakach. Moja mama w 4 miesiącu przy blizniakach wygladala jak na 7 [emoji13]

0d1ysek2w436ny0c.png

No wlaśnie nie... Już 19 tydzień zaczynam i jeszcze spokojnie mogę ukryć brzuch pod sweterkiem. Nie jest płaski, mam już kuleczkę która rośnie z dnia na dzień, ale wciąż wyglądam jakbym troche przytyła, a nie była w ciąży.

No wlaśnie nie... Już 19 tydzień zaczynam i jeszcze spokojnie mogę ukryć brzuch pod sweterkiem. Nie jest płaski, mam już kuleczkę która rośnie z dnia na dzień, ale wciąż wyglądam jakbym troche przytyła, a nie była w ciąży.
Spokojnie jeszcze będziesz narzekac [emoji13] na pewno ci urosnie

0d1ysek2w436ny0c.png

reklama
Do góry