reklama
G
gosc12
Gość
Kochana tak ale np w Lechu free jest napisane z przodu że piwo bezalkoholowe a z tyłu że ma 0,5% stąd trzeba czytać etykiety i akurat Bawaria nie ma nic a nic
27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3
Nie widzialam jeszcze nigdzie piwa pod taka nazwa musze sie rozejrzec
@Peugeotka36 tak jak piszesz raz na jakiś czas nie uraczam się takimi trunkami codziennie
@Wronka199 polecam Bavarie smaczna i na pewno nie ma ani grama alko
@klaudiaa975 wino bezalkoholowe też jest piłam na sylwestra
27.06.17 Anastazja [*]
@Wronka199 polecam Bavarie smaczna i na pewno nie ma ani grama alko
@klaudiaa975 wino bezalkoholowe też jest piłam na sylwestra
27.06.17 Anastazja [*]
Margana
Fanka BB :)
A moze i tak. W koncu macica jest okragla[emoji5]W nastepny czwartek idę do ginekologa to się go zapytam bo na prenatalnych podali tylko, że lewą ściana macicy więc pomyślałam (i czytałam) że może być ani przodu ani z tylu tylko właśnie na bocznej ścianie [emoji39] więc uznałam, że tak właśnie mam ... Po prostu z boku
Aniołek[*]8.08.2017
To chyba jedyne faktycznie bez alkoholu gdzie nie oszukują nazwą "bezalkoholowe" a z tyłu 0,5%... Bavaria nie ma w ogóle i czasami można sobie pozwolićNie widzialam jeszcze nigdzie piwa pod taka nazwa [emoji14] musze sie rozejrzec
27.06.17 Anastazja [*]
Wronka199
Patrzac na to zdjecie przypomnialo mi sie holenderskie piwko Amstel... Wszedzie go szukalam ale nie ma. Tylko Holandia [emoji26]na zdrowie mamusie
27.06.17 Anastazja [*]
Peugeotka36
szczesliwa mamusia !!!!
A co ja mam powiedzieć skoro ja miałam przez ginekologa stwierdzony cykl bezowulacyjny a endometrium (czyli wysciolka macicy ) było do dupy ( za cienkie przez co jajeczko ma problem się umiejscowic w macicy) [emoji16] 10mcy starań a zeszliśmy w najgorszym cyklu jaki byl[emoji16]
Wo kurde to cud co niespodzianka tak jak u mnie
5 lat staran o corke a po porodzie 3 msce tylko i niewiem jakim sposobem zaszlam [emoji16]
Oj nie znam... Z dozwolonych w naszym stanie znam tylko to [emoji14]Patrzac na to zdjecie przypomnialo mi sie holenderskie piwko Amstel... Wszedzie go szukalam ale nie ma. Tylko Holandia [emoji26]
27.06.17 Anastazja [*]
reklama
Wronka199
No tamto akurat niedozwolone [emoji13]Oj nie znam... Z dozwolonych w naszym stanie znam tylko to [emoji14]
27.06.17 Anastazja [*]
Podziel się: