reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2018

2 tyg
no prezent bedzie ładny :)a ty czujesz juz ruchy ? bo tu widziałam niektóre mamy piały ze juz od 13 tyg czuły
Ja czuje najwięcej jak się najem. Chociaż dzisiaj mi ogólnie szaleje co chwilę czuję ☺️ i pierwszy raz dostałam takiego kopniaka, że nie tylko było czuć ale też widać ☺️ wczoraj miało spokojniejszy dzień ☺️

reklama
Właśnie zjadłam kilka śliwek :D nie wiem czy to dobry pomysł na nic ale "patrzyły" na mnie i ewidentnie mówiły że mam je zjeść :D pyszne i kwaśne
Zjadłabym jeszcze ogórka kiszonego mmmm

p19u3e3khjws4lxw.png

27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3

Jasne, najpierw musi tkanina dojść ;)
A jak szyjesz cokolwiek, i masz maszynę, to nauczenie się szycia czegos więcej to już kwestia "prób i błędów" ;)
Jest dużo blogów, tutoriali itd [emoji6]

0d1yrjjgtd95fou3.png
Wiem, gdyby nie YT to bym nic nie umiała bo nigdy nie miałam do czynienia z maszyną a dzięki filmikom nauczyłam się nawlekać nitkę itp :D Coś może pomyślę i coś popróbuję, tyle że ja mam taką tanią maszynę więc za dużo się na niej nie zrobi :(

reklama
Do góry