reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

2 tyg
no prezent bedzie ładny :)a ty czujesz juz ruchy ? bo tu widziałam niektóre mamy piały ze juz od 13 tyg czuły
Ja czuje najwięcej jak się najem. Chociaż dzisiaj mi ogólnie szaleje co chwilę czuję ☺️ i pierwszy raz dostałam takiego kopniaka, że nie tylko było czuć ale też widać ☺️ wczoraj miało spokojniejszy dzień ☺️

reklama
Właśnie zjadłam kilka śliwek :D nie wiem czy to dobry pomysł na nic ale "patrzyły" na mnie i ewidentnie mówiły że mam je zjeść :D pyszne i kwaśne
Zjadłabym jeszcze ogórka kiszonego mmmm

p19u3e3khjws4lxw.png

27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3

Jasne, najpierw musi tkanina dojść ;)
A jak szyjesz cokolwiek, i masz maszynę, to nauczenie się szycia czegos więcej to już kwestia "prób i błędów" ;)
Jest dużo blogów, tutoriali itd [emoji6]

0d1yrjjgtd95fou3.png
Wiem, gdyby nie YT to bym nic nie umiała bo nigdy nie miałam do czynienia z maszyną a dzięki filmikom nauczyłam się nawlekać nitkę itp :D Coś może pomyślę i coś popróbuję, tyle że ja mam taką tanią maszynę więc za dużo się na niej nie zrobi :(

reklama
Do góry