reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

@Peugeotka36 tak jak piszesz raz na jakiś czas :) nie uraczam się takimi trunkami codziennie :)

@Wronka199 polecam Bavarie :) smaczna i na pewno nie ma ani grama alko :)

@klaudiaa975 wino bezalkoholowe też jest :) piłam na sylwestra :)

p19u3e3khjws4lxw.png

27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3
To chyba jedyne faktycznie bez alkoholu gdzie nie oszukują nazwą "bezalkoholowe" a z tyłu 0,5%... Bavaria nie ma w ogóle i czasami można sobie pozwolić ;)

p19u3e3khjws4lxw.png

27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3

A ja raczej nie bede robila z siebie wariatki i z brzuchem stojac w sklepie przed lodowka z alkoholem czytala etykiety na butelkach z piwem :D odbije sobie jak po porodzie, z lampką wina w wannie :) tak mi sie marzy :)

reklama
Wo kurde to cud co niespodzianka tak jak u mnie
5 lat staran o corke a po porodzie 3 msce tylko i niewiem jakim sposobem zaszlam [emoji16]
Haha no ja tak samo [emoji16] okresu nie było i nie było myślę sobie nie no bo zaczynam się schiziwac zrobię test by nie mieć w głowie nadziei, że się udało... Będę miała czarno na białym, że nie jestem... A tu po 5 sekundach była już druga krecha [emoji16][emoji16]

f2w39n7303c24ozn.png

Ja miałam jedno upatrzone przed ciąża - Emilka , ale teraz skłaniam się ku Julce

f2w39n7303c24ozn.png
Haha, my w pietwszej ciazy chcielismy najpierw Julke, ale wyprzedzil nas kuzyn M. Poza tym Julek bylo wszedzie pelno. Wymyslelismy Natalke. Obecnie Julek jest jeszcze wiecej wokol nas, wiec padlo na Emilke[emoji3]
Dla chlopca nadal nie ma. Nikt nie chce ze mna wspolpracowac przy wymyslaniu[emoji6]

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017

Haha, my w pietwszej ciazy chcielismy najpierw Julke, ale wyprzedzil nas kuzyn M. Poza tym Julek bylo wszedzie pelno. Wymyslelismy Natalke. Obecnie Julek jest jeszcze wiecej wokol nas, wiec padlo na Emilke[emoji3]
Dla chlopca nadal nie ma. Nikt nie chce ze mna wspolpracowac przy wymyslaniu[emoji6]

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017
No ja bardziej się skłamałam ku Emilce wlanie dlatego, że Julek dużo... Ale jakoś tak mi serce zaczęło podpowiadac... Że kurcze jest dużo Julek, ale czuję w środku, że to idealne imię :)

f2w39n7303c24ozn.png

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017
Ja moge :D bo ze mna tez nikt nie chce :D z reszta ja sama nie mam pomyslu :D

reklama
Do góry