reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

reklama
1517342900-378fb8992bb2c6c4-aaaaaa.jpeg
na zdrowie mamusie :)

p19u3e3khjws4lxw.png

27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3

Twarożek też u mnie zawsze na topie :) a nawet kanapka z białym serem i dżemem. Największy problem mam co wziąć do pracy, żeby nie jeść dziadostwa przy biurku. Wlaśnie wcinam jabłko.

Przeważnie to się sprawdza. Moja koleżanka mega szczupła przytyła 15 i wyglądało jakby tylko brzuch jej wyskoczył

Może właśnie płyty, czy YT? Chodakowska, Lewandowska- mają ćwiczenia dla kobiet w ciąży. Albo jakaś joga czy inny aerobik dozwolony jak masz gdzieś siłownię obok?

Jakbym nie siedziała w pracy, to też bym teraz sprzątała... :/ M. po operacji nie pomoże mi ze zmianą pościeli, więc u nas normalnie szpital :D

Ja już dawno się z tego wyleczyłam, że ktoś obcy przychodzi, mnie przeważnie nie ma wtedy w domu, a przychodzi osoba którą znam kilka lat... niestety, przy moim trybie pracy i życia, wracania do domu o 18.00, zajęciach młodego 2 x tyg nie ma też innej opcji... ja mam jobla na punkcie porządku, więc poza tym co pani posprząta raz w tyg ja i tak jeszcze odkurzam, sprzątam łazienkę, kuchnię... no niestety tak mamusia mnie skrzywiła :)

Amisze :) To sekta bardziej :)

Jaka sekta? Wiec kuzynki kolexankka jest z sekty?
Tez mialam pania do pomocy ale lepi sie czuje i podzuekowalam[emoji23]
Moxe jak pojdziesz na macuerzynski bedzie wiecej czasu....

Ja jeszcze nie doszlam nawet do wagi sprzed ciazy :/ jeszcze 4 kg i dopiero bede szla na plus :D

Jesli nie czuje bolu brzucha, jajnikoe to chetnie sie wybieram. Nawet oprzec sie i nogami pomachac :D

Ja chyba wolalabym sama :D i tak bym pewnie znalazla cos co mi bedzir przeszkadzalo i posprzatam po swojemu :p

Ja zaczynam od pieluszek, ubranek, za dwa tygodnir kupie rozek, smoczek, koszule ciazową, pozniej kosmetyki i reszte po malu a na koniec lozeczko i wozek :)

E tam skrzywila. Ja sie ciesze, ze dzieki mamie jestem pedantyczna :D przynajmniej jest czysciutko i na swoim miejscu :)

U mnie są, ale jak sie powyginam zaczyna bolec mnie brzuch, wole na spokojnie :)

Zobacz załącznik 837388

Ja czasem jajniki bol i brzuch i plecy ale to od corki chyba zabaw wtedy klade sie na podloge mate razem z nia I czytamy ksiazki
Musze se radzic [emoji23][emoji13]

Dziewczyny nie wiem czy Was nadrobie. Pozno wrocilismy do domu, troche bylo do ogarniecia i dopiero teraz zasiadlam.

Mloda sie jednak rozchorowala. Katar, kaszel, na wieczoe stan podgoraczkowy[emoji20] Mam nadzieje, ze jej sie polepszy do piatku, bo troche kiepsko bedzie jechac[emoji53]

A jutro wizyta i kolejny stres.

Ide sprobowac Was nadrobic.

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017

reklama
Do góry