Gabrysia mija teściowaGabrysia Ladnie
reklama
G
gosc12
Gość
Gabrysia to piekne imie gdybym sama tak nie miala na imie to bym dala corce
Jaka skromna
Peugeotka36
szczesliwa mamusia !!!!
Twarożek też u mnie zawsze na topie a nawet kanapka z białym serem i dżemem. Największy problem mam co wziąć do pracy, żeby nie jeść dziadostwa przy biurku. Wlaśnie wcinam jabłko.
Przeważnie to się sprawdza. Moja koleżanka mega szczupła przytyła 15 i wyglądało jakby tylko brzuch jej wyskoczył
Może właśnie płyty, czy YT? Chodakowska, Lewandowska- mają ćwiczenia dla kobiet w ciąży. Albo jakaś joga czy inny aerobik dozwolony jak masz gdzieś siłownię obok?
Jakbym nie siedziała w pracy, to też bym teraz sprzątała... :/ M. po operacji nie pomoże mi ze zmianą pościeli, więc u nas normalnie szpital
Ja już dawno się z tego wyleczyłam, że ktoś obcy przychodzi, mnie przeważnie nie ma wtedy w domu, a przychodzi osoba którą znam kilka lat... niestety, przy moim trybie pracy i życia, wracania do domu o 18.00, zajęciach młodego 2 x tyg nie ma też innej opcji... ja mam jobla na punkcie porządku, więc poza tym co pani posprząta raz w tyg ja i tak jeszcze odkurzam, sprzątam łazienkę, kuchnię... no niestety tak mamusia mnie skrzywiła
Amisze To sekta bardziej
Jaka sekta? Wiec kuzynki kolexankka jest z sekty?
Tez mialam pania do pomocy ale lepi sie czuje i podzuekowalam[emoji23]
Moxe jak pojdziesz na macuerzynski bedzie wiecej czasu....
G
gosc12
Gość
Podobno nawet w bezalkoholowych piwach jest troche alkoholuna zdrowie mamusie
27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3
Peugeotka36
szczesliwa mamusia !!!!
Ja jeszcze nie doszlam nawet do wagi sprzed ciazy :/ jeszcze 4 kg i dopiero bede szla na plus
Jesli nie czuje bolu brzucha, jajnikoe to chetnie sie wybieram. Nawet oprzec sie i nogami pomachac
Ja chyba wolalabym sama i tak bym pewnie znalazla cos co mi bedzir przeszkadzalo i posprzatam po swojemu
Ja zaczynam od pieluszek, ubranek, za dwa tygodnir kupie rozek, smoczek, koszule ciazową, pozniej kosmetyki i reszte po malu a na koniec lozeczko i wozek
E tam skrzywila. Ja sie ciesze, ze dzieki mamie jestem pedantyczna przynajmniej jest czysciutko i na swoim miejscu
U mnie są, ale jak sie powyginam zaczyna bolec mnie brzuch, wole na spokojnie
Zobacz załącznik 837388
Ja czasem jajniki bol i brzuch i plecy ale to od corki chyba zabaw wtedy klade sie na podloge mate razem z nia I czytamy ksiazki
Musze se radzic [emoji23][emoji13]
Wronka199
Fanka BB :)
Zdrowko!! Od jakiegoś czasu też chodzi za mna piwko. Jak maz pije to czasami ukradne troche i zamocze warge dla smaku [emoji13][emoji13]na zdrowie mamusie
27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3
Margana
Fanka BB :)
Dziewczyny nie wiem czy Was nadrobie. Pozno wrocilismy do domu, troche bylo do ogarniecia i dopiero teraz zasiadlam.
Mloda sie jednak rozchorowala. Katar, kaszel, na wieczoe stan podgoraczkowy[emoji20] Mam nadzieje, ze jej sie polepszy do piatku, bo troche kiepsko bedzie jechac[emoji53]
A jutro wizyta i kolejny stres.
Ide sprobowac Was nadrobic.
Aniołek[*]8.08.2017
Mloda sie jednak rozchorowala. Katar, kaszel, na wieczoe stan podgoraczkowy[emoji20] Mam nadzieje, ze jej sie polepszy do piatku, bo troche kiepsko bedzie jechac[emoji53]
A jutro wizyta i kolejny stres.
Ide sprobowac Was nadrobic.
Aniołek[*]8.08.2017
Peugeotka36
szczesliwa mamusia !!!!
Podobno nawet w bezalkoholowych piwach jest troche alkoholu
Alkoholu moze nie ale napewno lepszy socxek msrchewkowy[emoji23][emoji23]od tego 0% piwka
Cxasami mozna
reklama
Mój już grał, ale w 2 i tylko budować mu pozwalałam.To by się dogadali[emoji5]️ moja jeszcze męczy o Simsy teraz ale nie jestem przekonana czy to dobre na jej wiek muszę sprawdzić najpierw
Podziel się: