reklama
Jola92
Fanka BB :)
Moja pani onkolog ma na imię Albertyna. Raz miałam styczność z "Marszalem". Tak, w dowodzie miał wpisane imię "Marszal". Mówi, że rodzice dużą krzywdę mu tym zrobili, ale przynajmniej łatwo zapamietaćTeż ją mam, dostałam od męża na Mikołaja
Co do dziwnych imion - w szkole miałam kumpla o imieniu.... Saturnin...
No i czasem przypomina mi się, jak Abelard Giza był u Wojewódzkiego, i rozmowę o imionach w jego rodzinie
kinga30
O Podkarpacie. Nigdy nie byłam ale podobno piękne rejony macie.ja rzeszów
no nie zaprzeczę są piekne miejsca to twoja pierwsza ciąza ?O Podkarpacie. Nigdy nie byłam ale podobno piękne rejony macie.
gfusiarz
Mojemu sie nie podobaja ale trudno sie mowi a Wy fo myslicie? To ma byc miedzy szafkami kuchennymi szafki beda biale blat drewnoSzybka jestes [emoji13][emoji13] ja tydzien sie zastanawiałam nad plytkami i dalej mam watpliwosci ale juz kupione i odwrotu nie ma [emoji13]
Załączniki
kinga30
Męża brat co roku na wakacje jeździ, nawet nas namawiali chcieliśmy się wybrać w tym roku ale narazie odpada moja 3 mam córkę w lipcu 8 lat skończy i synka koniec kwietnia będzie miał 3 a Twoja?no nie zaprzeczę są piekne miejsca to twoja pierwsza ciąza ?
a do jakiej miejsowości jezdzi na wakacje moja pierwsza ciąza w sierpniu brałam slub dopieroMęża brat co roku na wakacje jeździ, nawet nas namawiali chcieliśmy się wybrać w tym roku ale narazie odpada moja 3 mam córkę w lipcu 8 lat skończy i synka koniec kwietnia będzie miał 3 a Twoja?
Wronka199
Bardzo ladne [emoji1][emoji1]Mojemu sie nie podobaja ale trudno sie mowi a Wy fo myslicie? To ma byc miedzy szafkami kuchennymi szafki beda biale blat drewnoZobacz załącznik 837429
SzczęśliwaCiężarna
A co ja mam powiedzieć skoro ja miałam przez ginekologa stwierdzony cykl bezowulacyjny a endometrium (czyli wysciolka macicy ) było do dupy ( za cienkie przez co jajeczko ma problem się umiejscowic w macicy) [emoji16] 10mcy starań a zeszliśmy w najgorszym cyklu jaki byl[emoji16]Ja zaszłam w teoretycznie niepłodne hahaha Okres zawsze jak w zegarku, cykl 28 dni i nawet zawsze dostawałam rano W ciąże zaszłam prawdopodobnie w 5dniu cyklu. Dlatego nigdy u siebie nie będę stosować kalendarzyka jako metody antykoncepcji
reklama
madzia0902
O matko cały dzień Was podczytuję a poszłam trochę posprzątać i na godzinny spacer i mam 30 stron do nadrobienia No nic idę czytać
Podziel się: