reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

Ja się broniłam z ur w domu bo potem jest jakby armagedon przeszedł...
mąż balony powiesił serpentyny ja pomyli i zamówiłam tort a zabawa to juz animator ich ogarnia na szczęście mam panią co przychodzi sprzątać woec jutro to ogarnie
Na kolacje nagrody i frytki woec nie jest złe ale galas nieludzki nie jestem orzyzwyczajona ze jest tak głośno w domu[emoji23]

16udyx8di9hvrs5t.png

Widzę pełna organizacja :) a co do hałasu to ja tez nie wiem jak to się dzieje ze potrafią tak pijąc tylko piccolo [emoji23][emoji23]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Mój matematyk w liceum miał tak na imię i potem mi powiedział że to matematyka w jego wykonaniu tak mnie zainspirowała że dziecku dałam tak na imię. [emoji23][emoji23] Ale on zawsze był taki skromny
Moja matematyczka w liceum mnie nienawidziła, bo jak twierdziła "brzydka nei jesteś, a przecież nie da sie być naraz ładnym i mądrym". Całe liceum na siłę dawała mi złe oceny i wmawiała mi że matury z matmy nie zdam. A jak przyszły wyniki i jej pokazałam 92% to zaniemówiła :D

Co do nadawania popoularnych lub niepopularnych imion, to powiem Wam ze miałam taka rozkminke z Franiem- bo 7 lat temu tez był już bardzo popularny. Ale stwierdziłam ze dla mnie będzie i tak wyjątkowy i jedyny i nie będę oglądać się na resztę świata :) No i w klasie jest jeden, wiadomo ze w szkole są inni Frankowie, żaden z jego bliskich kolegów nie ma tak na imię. Ja sama mam popularne imię w swoim roczniku, miałam najlepsza koleżankę i tym samym imieniu i było to nawet fajne, wiec dla mnie to absolutnie nie jest żaden problem dopóki mi się podoba. Myśle nawet ze zbyt wydumane imię może dziecku przynieść więcej „problemów”...

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

reklama
Moja matematyczka w liceum mnie nienawidziła, bo jak twierdziła "brzydka nei jesteś, a przecież nie da sie być naraz ładnym i mądrym". Całe liceum na siłę dawała mi złe oceny i wmawiała mi że matury z matmy nie zdam. A jak przyszły wyniki i jej pokazałam 92% to zaniemówiła :D
To mój też mi mówił że nie zdam matury z matmy i po co sobie ja wybrałam jako przedmiot obowiązkowy. A jak przyszły wyniki to mi mówi: no, trafiło się ślepej kurze ziarno. Gratuluję.

Do góry