Ja dawałam. Jeden ma Jan po naszych pradziadkach, a drugi Jerzy po dziadkachA jak z drugimi imionami dla dzieci?? Dajecie?? Za dawnych czasów wiekosci dzieci dawali... Sama mam drugie i kazdy kto je uslyszal twierdzil ze rodzice mnie skrzywidzili [emoji13][emoji13]
reklama
kinga30
Fanka BB :)
@malena164 a Ty jaki masz termin?
Jola92
Nam się bardzo podoba imię Paweł, ale mój brat, Ł najlepszy przyjaciel i mój przyjaciel noszą takie imięJa pierwszemu synkowi dałam Paweł na imię. Od liceum jak tylko zaczęłam się spotykać z przyszłym mężem mieliśmy wybrane to imię że będzie Pawełek. Drugiemu daliśmy Nikodem, ale wtedy nie było jeszcze takie popularne. A teraz dla 3 nic mi.sie nie podoba. A jak się podoba to jest popularne a nie chce by był 3 Antkiem w klasie albo kolejnym Kubusiem. Choć wczoraj lekarz najpierw mu powiedział że na chłopaka mu wygląda a potem zrezygnowany powiedział że już zwątpił i powie mi na kolejnej wizycie bo nie umie powiedzieć na 100% a nie chce w błąd wprowadzić. Ale u tak szukam imienia dla chlopczyka
Veraska
Emilka bardzo ładne. U nas już jest jedna wiec nie dam tak ;-)Alusia? No ja właśnie najprawdopodobniej Julcia dam na imię Emilka mi się też ogromnie podoba, ale bliźniąt nie nosze [emoji16] a jest gdzieś 51 do 49 dla Julki więc różnica mala [emoji16]
19 lipiec@malena164 a Ty jaki masz termin?
Veraska
Dokładnie :-)No dobry jest tez kiedys stosowalam fajnie chłodzi nogi
kinga30
O to Ty jesteś jak ja tak mi się wydawało, że ktoś jest tak samo19 lipiec
he to fajnie znasz juz płecO to Ty jesteś jak ja tak mi się wydawało, że ktoś jest tak samo
kinga30
Jeszcze nie, nie chciało się pokazać ostatnio a teraz planowo mam wizytę 21. A Ty już wiesz?he to fajnie znasz juz płec
reklama
Mój matematyk w liceum miał tak na imię i potem mi powiedział że to matematyka w jego wykonaniu tak mnie zainspirowała że dziecku dałam tak na imię. [emoji23][emoji23] Ale on zawsze był taki skromnyNam się bardzo podoba imię Paweł, ale mój brat, Ł najlepszy przyjaciel i mój przyjaciel noszą takie imię
Podziel się: