....@_agnieszka_, nadrobiłam! Mamy problem z serwerem w pracy, więc idealnie- czekając czytałam
Można iść na kursy dla dorosłych. Mój ex robił do ślubu właśnie razem ze swoim kumplem, który potem był naszym świadkiem i jest chrzestnym Frania, więc mu się przydało
Zgadzam się. Szczepię swojego synka, ale na pewno nie podchodzę do tego tematu bezkrytycznie ani też nie jestem 0-1-owa... uważam że zawsze trzeba zachować zdrowy rozsądek. I też chętnie wstrzymałabym się po prostu ze szczepionkami aż będzie więcej wiadomo o dzidziusiu. Podobno w tym szpitalu gdzie chcę rodzić można dać swój plan porodu i zaznaczyć preferencje odnośnie szczepienia... pójdę na rozmowę i się upewnię
O wow. To na pewno nieźle Cię "trzepnie" ten cukier
Mam tak samo- kawa, herbata bez cukru. A ze słodyczy lubię ciasta, ciastka, wafelki, ale czekolada jako taka mnie nie kręci w ogóle... za to żelki.... żelki kocham....!
Ja też tak samo. Jeśli coś mi się nie dopina to w biuście... spodnie, spódnice na razie "normalne"
Nieeee no wielki.....
[emoji14]
hahahahah właśnie! To nie jest brzuch tylko SPA dziedzica
....a wiosenna to już spokojnie może być rozpięta plus szal i nie ma problemu
Ja Cię rozumiem! Wszystkie Cię rozumiemy...! Mi też wszystko ostatnio leci z rąk
Hahhaha ty to masz nieźle z tym płaczem
Całe szczęście żeś sobie nić nie urżnęła przy otwieraniu
Ja z kolei w drugą stronę- sprzedawałam takie "wyprawki" po Franiu (teraz żaluję
) najpierw na allegro jak był mały, a teraz mam układ z koleżanką z pracy- ma synka o rok młodszego, więc idealnie.
U mnie termin podobny 22-23
a na cellulit super są po prostu masaże....
U mnie podobnie: 163 i stopa 36/ 37. Moja mama ma stopę 35
Pamiętaj że 8 mamy wizyty! Więc wp****y pączki PO ważeniu!
Ja Cię nawet rozumiem, bo w TV oglądam wybrane 2-3 programy, ale za to leci u nas włoska TV non stop, mój M. bez TV nie mógłby żyć
A ja osłuchuję się z językiem. Wieczorami tylko netfilx w sumie, no i młody ogląda bajki jak wraca ze szkoły- ale do tego TV nie jest niezbędny