....@_agnieszka_, nadrobiłam! Mamy problem z serwerem w pracy, więc idealnie- czekając czytałam
Moja siostra tez wlasnie nie ma :/ gdy byl czas na chodzenie do kosciola chodzila na treningi, jezdzila na mecze. I przepadlo. A teraz jest problem bo oprocz niej nie mam kogo dax na chrzestna :/ nie da sie jakos zalatwic papierka ? Dac kase i zeby to jakos przeszlo ?
Można iść na kursy dla dorosłych. Mój ex robił do ślubu właśnie razem ze swoim kumplem, który potem był naszym świadkiem i jest chrzestnym Frania, więc mu się przydało
Ja bym najchętniej na nic nie zaszczepila dopóki mojego dziecka nie zobaczy kontrolnie neurolog ale u nas to ciężka sprawa, a po porodzie szczepią na WZW b i gruźlicę
Zgadzam się. Szczepię swojego synka, ale na pewno nie podchodzę do tego tematu bezkrytycznie ani też nie jestem 0-1-owa... uważam że zawsze trzeba zachować zdrowy rozsądek. I też chętnie wstrzymałabym się po prostu ze szczepionkami aż będzie więcej wiadomo o dzidziusiu. Podobno w tym szpitalu gdzie chcę rodzić można dać swój plan porodu i zaznaczyć preferencje odnośnie szczepienia... pójdę na rozmowę i się upewnię
Jak o nim myślę, to na samą myśl mi się podnosi... Nie używam cukru w ogóle (w ogóle, to znaczy nawet chleb bez drożdży /cukru, łyżeczka do ciasta drożdżowego jako pożywka, ale poza tym nawet ketchupu nie jem, bo mi za słodki...), będzie ciekawie....
O wow. To na pewno nieźle Cię "trzepnie" ten cukier
A ja slodycze uwielbiam, a slodkiej kawy czy herbaty sie nie napije[emoji6]
Aniołek[*]8.08.2017
Mam tak samo- kawa, herbata bez cukru. A ze słodyczy lubię ciasta, ciastka, wafelki, ale czekolada jako taka mnie nie kręci w ogóle... za to żelki.... żelki kocham....!
A w którym tyg jesteś? U mnie też nie ma brzucha jeszcze (15 tc) Chodzę w swoich normalnych rzeczach, spodniach. Zapinam się bez problemu, w kurtce mam jeszcze luz. Tak samo w koszulach. Mam w pasie -1cm w porównaniu do czasu sprzed ciąży. U mnie pierwsza ciąża bardzo długo nie była widoczna (nie kupiłam żadnych ciążowych ciuchów. Kiedy brzuszek zaczął mi przeszkadać to był już 38 tc i za 6 dni urodził się synek. Ale był mały, donoszony z wagą 2880 g.)
Ja też tak samo. Jeśli coś mi się nie dopina to w biuście... spodnie, spódnice na razie "normalne"
jeszcze zdąży Ci urosnać , narazie sie ciesz ze masz mały, potem do lata mozesz jeszcze narzekac co taki duzy a jak upaly beda to i tak ciezko
ja mam juz duzy a co bedzie do lipca a termin dopiero mam na 25
zdjecie robione dzsiaj jak sie tam nie ciesze ze juz taki duzy bo do lata bede hipopotamem
Zobacz załącznik 837328
Nieeee no wielki.....
To mój synuś chyba ma jakiś spory basenik
hahahahah właśnie! To nie jest brzuch tylko SPA dziedzica
W zasadzie patrzac na pogodę niedlugo wiosenne kurtki bedziemy nosic. U mnie w regionie dzisiaj 10 stopni bylo takze cieplutko
....a wiosenna to już spokojnie może być rozpięta plus szal i nie ma problemu
Ja dziś mam taki kijowy dzień, hormony buzują. Jak gotowałam obiad najpierw oblałam się wodą, potem rozsypalam pieprz, następnie wysypalam cukier, a jak przyprawa jeszcze nie otwarta wpadła mi za lodówkę, której nie można odsunąć to miarka się przebrała i poszłam sobie popłakać. Mąż nie był w stanie zrozumieć o co mi chodzi.
Ja Cię rozumiem! Wszystkie Cię rozumiemy...! Mi też wszystko ostatnio leci z rąk
Ja 2 dni temu robiłam pizze i co zrobiłam? Próbowałam otworzyć puszkę kukurydzy korkociągiem! Byłam przekonana, że przecież zawsze tym otwieram, oczywiście sie popłakałam, wbiłam ten korkociąg na siłę i dopiero wtedy do mnie dotarło co ja wyprawiam....
Nie wiem co mam zamiast mózgu. Chyba faktycznie jajecznicę
Hahhaha ty to masz nieźle z tym płaczem
Całe szczęście żeś sobie nić nie urżnęła przy otwieraniu
Ja tak dla starszaka kupowałam i powiem Ci, że za 200 zł miałam ubranka dla niego na cały rok. Dokupilam może kilka rzeczy. Wszystko było w stanie bardzo dobrym a część ubranek była z metkami. Ja kupiłam od dziecka równo rok starszego od mojego wiec rozmiarami pasowały do pory roku
Napisane na SM-G318H w aplikacji Forum BabyBoom
Ja z kolei w drugą stronę- sprzedawałam takie "wyprawki" po Franiu (teraz żaluję
) najpierw na allegro jak był mały, a teraz mam układ z koleżanką z pracy- ma synka o rok młodszego, więc idealnie.
Codziennie conajmniej półgodziny nadrabiania
Co do celulitu to krem niestety nie pomoże, ćwiczenia napewno poprawia jędrność skory i pomogą zredukować celulit.
U mnie brzuszek jeszcze mały, ale ja mam termin na 25 lipca.
U mnie termin podobny 22-23
a na cellulit super są po prostu masaże....
Ja ma stopę 36 [emoji23] ale tez 160cm
U mnie podobnie: 163 i stopa 36/ 37. Moja mama ma stopę 35
E tam ja sobie żałować nie zamierzam [emoji16]
Pamiętaj że 8 mamy wizyty! Więc wp****y pączki PO ważeniu!
Oglądam na necie (tvnplayer)
Jestem odmieńcem, i od wielu lat nie mam w domu tv [emoji16]
Ja Cię nawet rozumiem, bo w TV oglądam wybrane 2-3 programy, ale za to leci u nas włoska TV non stop, mój M. bez TV nie mógłby żyć
A ja osłuchuję się z językiem. Wieczorami tylko netfilx w sumie, no i młody ogląda bajki jak wraca ze szkoły- ale do tego TV nie jest niezbędny