reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

reklama
Z czerwonymi mozna cos zrobic z tymi bialymi slyszalam ze nie. Tez ich trochę mam zwlaszcza na udach ale mi to nie przeszkadza za to cellulit tak

0d1ysek2ashcgepe.png
Na cellulit bardzo mi pomogły kąpiele morsowe, i też ładnie wyglądzie skórę ;)

0d1yrjjgtd95fou3.png

A nie masz astmy? Bo czytałam, że tylko astma jest PRZECIWwskazaniem do stosowania tej mgielki

f2w39n7303c24ozn.png
Astma jest wpisana jako przeciwskazanie wszędzie ;) Ale tak naprawdę tylko nieliczna cześć astmatyków nie będzie naprawdę mogła używać mgiełki bo nasilą się objawy, a u części będzie widoczna poprawa - ważne, żeby podchodzić ostrożnie itd....

0d1yrjjgtd95fou3.png

O żesz... Trzymam kciuki oczywiście [emoji106]
Ale na szczęście na tym etapie ciąży maleństwo jest dobrze chronione, jak rozmawiałam z lekarzem o pasach bezpieczeństwa, to opowiadał, że na takim etapie (generalnie mówił o pierwszej połowie, a nawet ciut więcej), to przy wypadku samochodowym też często nic się nie dzieje, tzn to, co się dzieje, to na skutek czego innego niż uderzenie w brzuch (utrata krwi, krwotok wewnętrzny, oklejanie łożyska, wszelakie urazy kobiety, itd), ale samo maleństwo jest jeszcze całkiem dobrze chronione

0d1yrjjgtd95fou3.png
To mnie pocieszylas [emoji4] co prawda ból brzucha minął ale jeszcze się trochę martwie. Mimo że uwazam co robię to nie zawsze da sie przewidziec wszystko. Male potknięcie a tyle bolu i stresu..

0d1ysek2ashcgepe.png

Jak u mnie bedzir chlopczyk to bede miala na sprzedaz 2 worki ciuszkow dla dziewczynki.. Heh :) jak by byly wam potrzebne albo sie podobaly :)
Trzeba będzie zrobić forumową giełdę ;)
Żebyśmy mogły się wymienić /sprzedać to, co już kupiliśmy np bez znajomości płci i się "nie wstrzeliliśmy", ewentualnie wszelkiego rodzaju duble ;)
Ale to myślę w przyszły weekend ;)

0d1yrjjgtd95fou3.png

Żebyśmy mogły się wymienić /sprzedać to, co już kupiliśmy np bez znajomości płci i się "nie wstrzeliliśmy", ewentualnie wszelkiego rodzaju duble ;)

0d1yrjjgtd95fou3.png
Dobry pomysł ale najlepiej wtedy jak już kazda pozna płeć dzidziusia [emoji4]

0d1ysek2ashcgepe.png

Boooże co za mózg.. :D
Weszlam z nudow na forum ciazy blizniaczej. Przeczytalam dwa posty, odpisalam K na sms i zaczelam dalej czytac, przeczytalam z 7 stron po czym sie skapnelam ze to nie nasze forum ;D haha i tak nadrabialam i sie dziwilam ze tak duzo upisalyscie :o
Ciazy bliźniaczej?? Może to jakiś znak [emoji1][emoji1]
No bo zastrzyki podskorne robi sie w brzuch lub ramie. Na udzie ciezko jest zlapac fald skory bez miesnia.

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017

0d1ysek2ashcgepe.png

@Peugeotka36 co do biegania w ciąży to jesli ciąża przebiega prawidłowo i nie ma przeciwwskazań to biegac można. Oczywiscie trzeba słuchać swojego ciała i wiedzieć co można a czego nie. Ja jestem osoba dość aktywna i jesli dobrze sie czuje to nie widzę powodów żebym przestała biegac czy cwiczyc. Napewno mi to nie zaszkodzi.
Oczywiście wszystko było konsultowane z położna:)
Napewno nie można tak po prostu zacząć biegac w ciąży jesli nie robiło sie tego wcześniej.

reklama

0d1yrjjgtd95fou3.png

Moze pod koniec marca :) do tego czasu wszystkir bedziemy znaly plec, prawdopodobnie :D przebierzemy ciuszki i bedziemy mogly wstawiac :)

Do góry