G
gosc12
Gość
23 a ja dzisiaj nie usne, oczy jak 5zl nie usypiajcie za szybko
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Na cellulit bardzo mi pomogły kąpiele morsowe, i też ładnie wyglądzie skóręZ czerwonymi mozna cos zrobic z tymi bialymi slyszalam ze nie. Tez ich trochę mam zwlaszcza na udach ale mi to nie przeszkadza za to cellulit tak
Astma jest wpisana jako przeciwskazanie wszędzie Ale tak naprawdę tylko nieliczna cześć astmatyków nie będzie naprawdę mogła używać mgiełki bo nasilą się objawy, a u części będzie widoczna poprawa - ważne, żeby podchodzić ostrożnie itd....A nie masz astmy? Bo czytałam, że tylko astma jest PRZECIWwskazaniem do stosowania tej mgielki
To mnie pocieszylas [emoji4] co prawda ból brzucha minął ale jeszcze się trochę martwie. Mimo że uwazam co robię to nie zawsze da sie przewidziec wszystko. Male potknięcie a tyle bolu i stresu..O żesz... Trzymam kciuki oczywiście [emoji106]
Ale na szczęście na tym etapie ciąży maleństwo jest dobrze chronione, jak rozmawiałam z lekarzem o pasach bezpieczeństwa, to opowiadał, że na takim etapie (generalnie mówił o pierwszej połowie, a nawet ciut więcej), to przy wypadku samochodowym też często nic się nie dzieje, tzn to, co się dzieje, to na skutek czego innego niż uderzenie w brzuch (utrata krwi, krwotok wewnętrzny, oklejanie łożyska, wszelakie urazy kobiety, itd), ale samo maleństwo jest jeszcze całkiem dobrze chronione
Trzeba będzie zrobić forumową giełdęJak u mnie bedzir chlopczyk to bede miala na sprzedaz 2 worki ciuszkow dla dziewczynki.. Heh jak by byly wam potrzebne albo sie podobaly
Dobry pomysł ale najlepiej wtedy jak już kazda pozna płeć dzidziusia [emoji4]Trzeba będzie zrobić forumową giełdę
Żebyśmy mogły się wymienić /sprzedać to, co już kupiliśmy np bez znajomości płci i się "nie wstrzeliliśmy", ewentualnie wszelkiego rodzaju duble
Ale to myślę w przyszły weekend
Ja poprzedniej nocy prawie nie spalam, wiec juz padam.23 a ja dzisiaj nie usne, oczy jak 5zl nie usypiajcie za szybko
Ciazy bliźniaczej?? Może to jakiś znak [emoji1][emoji1]Boooże co za mózg..
Weszlam z nudow na forum ciazy blizniaczej. Przeczytalam dwa posty, odpisalam K na sms i zaczelam dalej czytac, przeczytalam z 7 stron po czym sie skapnelam ze to nie nasze forum ;D haha i tak nadrabialam i sie dziwilam ze tak duzo upisalyscie
No bo zastrzyki podskorne robi sie w brzuch lub ramie. Na udzie ciezko jest zlapac fald skory bez miesnia.
Aniołek[*]8.08.2017
Trzeba będzie zrobić forumową giełdę
Żebyśmy mogły się wymienić /sprzedać to, co już kupiliśmy np bez znajomości płci i się "nie wstrzeliliśmy", ewentualnie wszelkiego rodzaju duble
Ale to myślę w przyszły weekend