reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2018

reklama
Z czerwonymi mozna cos zrobic z tymi bialymi slyszalam ze nie. Tez ich trochę mam zwlaszcza na udach ale mi to nie przeszkadza za to cellulit tak

0d1ysek2ashcgepe.png
Na cellulit bardzo mi pomogły kąpiele morsowe, i też ładnie wyglądzie skórę ;)

0d1yrjjgtd95fou3.png

A nie masz astmy? Bo czytałam, że tylko astma jest PRZECIWwskazaniem do stosowania tej mgielki

f2w39n7303c24ozn.png
Astma jest wpisana jako przeciwskazanie wszędzie ;) Ale tak naprawdę tylko nieliczna cześć astmatyków nie będzie naprawdę mogła używać mgiełki bo nasilą się objawy, a u części będzie widoczna poprawa - ważne, żeby podchodzić ostrożnie itd....

0d1yrjjgtd95fou3.png

O żesz... Trzymam kciuki oczywiście [emoji106]
Ale na szczęście na tym etapie ciąży maleństwo jest dobrze chronione, jak rozmawiałam z lekarzem o pasach bezpieczeństwa, to opowiadał, że na takim etapie (generalnie mówił o pierwszej połowie, a nawet ciut więcej), to przy wypadku samochodowym też często nic się nie dzieje, tzn to, co się dzieje, to na skutek czego innego niż uderzenie w brzuch (utrata krwi, krwotok wewnętrzny, oklejanie łożyska, wszelakie urazy kobiety, itd), ale samo maleństwo jest jeszcze całkiem dobrze chronione

0d1yrjjgtd95fou3.png
To mnie pocieszylas [emoji4] co prawda ból brzucha minął ale jeszcze się trochę martwie. Mimo że uwazam co robię to nie zawsze da sie przewidziec wszystko. Male potknięcie a tyle bolu i stresu..

0d1ysek2ashcgepe.png

Jak u mnie bedzir chlopczyk to bede miala na sprzedaz 2 worki ciuszkow dla dziewczynki.. Heh :) jak by byly wam potrzebne albo sie podobaly :)
Trzeba będzie zrobić forumową giełdę ;)
Żebyśmy mogły się wymienić /sprzedać to, co już kupiliśmy np bez znajomości płci i się "nie wstrzeliliśmy", ewentualnie wszelkiego rodzaju duble ;)
Ale to myślę w przyszły weekend ;)

0d1yrjjgtd95fou3.png

Żebyśmy mogły się wymienić /sprzedać to, co już kupiliśmy np bez znajomości płci i się "nie wstrzeliliśmy", ewentualnie wszelkiego rodzaju duble ;)

0d1yrjjgtd95fou3.png
Dobry pomysł ale najlepiej wtedy jak już kazda pozna płeć dzidziusia [emoji4]

0d1ysek2ashcgepe.png

Boooże co za mózg.. :D
Weszlam z nudow na forum ciazy blizniaczej. Przeczytalam dwa posty, odpisalam K na sms i zaczelam dalej czytac, przeczytalam z 7 stron po czym sie skapnelam ze to nie nasze forum ;D haha i tak nadrabialam i sie dziwilam ze tak duzo upisalyscie :o
Ciazy bliźniaczej?? Może to jakiś znak [emoji1][emoji1]
No bo zastrzyki podskorne robi sie w brzuch lub ramie. Na udzie ciezko jest zlapac fald skory bez miesnia.

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017

0d1ysek2ashcgepe.png

@Peugeotka36 co do biegania w ciąży to jesli ciąża przebiega prawidłowo i nie ma przeciwwskazań to biegac można. Oczywiscie trzeba słuchać swojego ciała i wiedzieć co można a czego nie. Ja jestem osoba dość aktywna i jesli dobrze sie czuje to nie widzę powodów żebym przestała biegac czy cwiczyc. Napewno mi to nie zaszkodzi.
Oczywiście wszystko było konsultowane z położna:)
Napewno nie można tak po prostu zacząć biegac w ciąży jesli nie robiło sie tego wcześniej.

reklama

0d1yrjjgtd95fou3.png

Moze pod koniec marca :) do tego czasu wszystkir bedziemy znaly plec, prawdopodobnie :D przebierzemy ciuszki i bedziemy mogly wstawiac :)

Do góry