Wronka199
Fanka BB :)
Noo tyle stron nadrobic to pol dnia można stracic [emoji13]No kilka dni tez nie wiem czy bym podolala[emoji6]
Aniołek[*]8.08.2017
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Noo tyle stron nadrobic to pol dnia można stracic [emoji13]No kilka dni tez nie wiem czy bym podolala[emoji6]
Aniołek[*]8.08.2017
Ja 40/41 ale tez zawszr problem. Takie duze meskie stopy ;(To zalezy jeszcze jaki rozm buta... Ja zawsze mialam problem bo 41 a zawsze mialam takie szczescie ze jak mi sie jakieś podobaly to rozmarowka max do 40... Czasami mialam pchote uje*** duzego palca bo ciagle problem [emoji13]
Haha no dokladnie. Mój maz sie smieje i mowi ze ma nadzieje ze dziecko nie odziedziczy po matce wielkej stopy [emoji13]Ja 40/41 ale tez zawszr problem. Takie duze meskie stopy ;(
Na celulit malo co pomaga ja juz nawet nir smaruje, szkoda nerwow.
Owoce lubie a z warzyw jedynie ; cebule,pomidora,ziemniaki,buraka, nic wiecej nie zjem nawet nie probujr wmuszac :/ i zle mi z tym bo w ciazy powinnam sie zajadac salatkami, surowkami :/
Nie, na szczescie nie mam
Booooże, dzieewczyny kaskaderki samr z domu nir wychodzcie
A ja 178 i myslalam ze ja wysoka. Ubolewam bo wszyscy tacy niscy a ja sie czuje jaj wiekkolud a widze, ze na forum duzo wysokich
Ja tak mialam w tamtym tyg mialam meza na caly tydzien i nie wchodzilam na forum a nadrobilam polowe tylko ;pJa tak bede miala od 9ego do 18ego przy K nie bede ciagle na forum wiec watpie zeby nadrobic tyle dni
mi 5 stron zostalo mam dwie karty otwarteNo ja wlasnie skonczylam, bo mialam przerwe na wizyte w przedszkolu[emoji6]
Aniołek[*]8.08.2017
Ja sie tego nie obawiam,wiem ze ta teoria nie ma potwierdzenia w badaniach[emoji6]
Jestesmy na diagnostyce przemian miedzi w organizmie
Haha no dokladnie. Mój maz sie smieje i mowi ze ma nadzieje ze dziecko nie odziedziczy po matce wielkej stopy [emoji13]
Hih przebilam cie I tez mam celkulit silka nic nie pomoze scisne reke udo I jest wredziorstwo taki urok[emoji23]za to mam super wlosy tiooo[emoji38]
Ja właśnie leżę i rozwiązuje krzyżówki i czuje jak synuś szaleje, powiem wam że czasmi tak kopnie że widać gołym okiem chyba dlatego że jest całkiem z przodu i jestem szczupła śmieszne to, ja go wtedy szmyram w tym miejscu i znów mnie tam kopie ;p rozmowa mamy z dzieckiem
A jutro czekam na wieści bo na świat przyjdzie moja bratanica Maja
27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3
Ja tak mialam w tamtym tyg mialam meza na caly tydzien i nie wchodzilam na forum a nadrobilam polowe tylko ;p