reklama
Marzycielka
Fanka BB :)
Ja juz mialam w tej ciazy i nadal podtrzymuje ze okropne to badanie. W sumie w zyciu pilam glukoze do badania wiele razy. Nigdy nie zwymiotowalam, ale posmak mialam dlugo i mi sie odbijalo caly dzien tym. Tez nie slodze kawy, herbaty wiec byl to hardcore.Po 20 tyg nie pamietam teraz dokładnie który tydzień aż się boje bo jak z córka wypiłam to tak mi do głowy cukier poszedł ze zasnęłam na siedząco w poczekalnie i 2 godz wycięte z życia potem głowa mnie bolała a najgorzej ze nie słodzę wiec tka dawka znów mi uderzy[emoji23]
Margana
Ale doppler to usg, ktote sprawdza przeplyw w naczyniach. Wiec jak juz bedzie takie robione to pewnie przelaczy tez na normalny obraz. No ta torbiel przeciez musi sprawdzic. Najwyzej przypomnij o niej.Czytam was od 20min, nadrabiam to co się od tej 5 rano natworzyło, a tu mi tylko stron przybywa i odpuściłam Nadrobię południu
@Onaszczesliwa2018 co do ślubu cywilnego w niedzielę, myślę że nie będzie problemu. W Końcu od jakiegoś czasu można śmiało korzystać ze ślubu poza urzędem stanu cywilnego bez jakichkolwiek problemów, więc myślę że skoro miejsce nie stanowi problemu to i miejsce. U mnie akurat duża większość po ślubie kościelnym, ale koleżanka brała cywilny w sb o 19, a to też nie są godziny urzędowania urzędników, a ślub się odbył
Nie wiem czy temat się zmienił co do chrztu, ja o tym póki co nie myślę, ale wiem ze chrzestnymi będą nasi świadkowie - mój brat i bratowa męża. Ja mam tylko młodszego brata bez ożenku, a mąż brata z żonką, więc wybór prosty. A do drugiego dziecka nie czuje stresu bo mam super rodzinkę i dużą Więc raczej problem kogo wziąć pod względem wyboru. Mam nawet wujka z ciocią (7 lat starszych ode mnie). Chrześniak mojego męża siedzi w ławce z moim kuzynem Taki psikus
Ja wizytę mam w środe o 13.40. Denerwuje się. Na dodatek zostałam bez samochodu i męża na tą chwilę, i muszę mamę fatygować. Trochę mnie to denerwuje Ponoć mam nie mieć usg, ale samego Dopplera ( to to samo co ktg?). Jedyne co mnie zastanawia, oprócz fobii że coś jest nie tak, to to że mam dość paskudną torbiel na jajniku, która cudownie miała się wchłonąć do 16tyg, i miałam o niej nie myśleć. W sumie nie myślę, ale jak bez usg sprawdzić czy jej nie ma?
Aniołek[*]8.08.2017
Margana
Zazdroszcze zapelniania i szafy[emoji6]Szafa w pokoju dziecięcym powoli się zapełnia
Aniołek[*]8.08.2017
Nowaja16
Super <3 ja kupiłam jak narazie tylko body i kocykSzafa w pokoju dziecięcym powoli się zapełnia
oliwiapatrycja
Ja listę z wyprawkę zacznę robić kwiecień /maj, termin mam dopiero na 25 lipiec więc jeszcze kupę czasu mam na wszystko ;-) a jeśli chodzi o kosmetyki dla dziecka maści kremy emolienty do kąpieli itp to dostane pewnie wszystko za darmo, męża chrzestna jest kierownikiem apteki także tego mi nie zabraknie, przy synku miałam tyle wszystkiego że potem oddawalam innym mamom jak kupowały ciuszki ode mnie po synku. Także duży plus że mam taką osobę:-)a zakupy to pewnie zrobię przez internet dla siebie takie to szpitala, nie lubię stać w kolejkach chodzić po sklepach no chyba ze mi się odmieni :-)Macie rozpisaną wyprawke ? Ja ostatnio wypisalam co trzeba kupic, a pozniej co spakowac dla dziecka i dla siebie.
Mam nadzieje, ze o niczym nie zapomnialam najgorzej jest z tymi puderkami, mascmi, gazikami itp
oliwiapatrycja
O jakie słodkie pieluchy kolorowe, jak dobrze widzę że to pieluchy? :-)Szafa w pokoju dziecięcym powoli się zapełnia
G
gosc12
Gość
Szafa w pokoju dziecięcym powoli się zapełnia
Jak ladnie to wyglada tez bym chciala osobny pokoik dla dziecka zeby mialo swoja szafe, ale chyba tylko starczy miejsca na komode i ustapie pare polek w szafie, najwyzej dorobie polek w bocznej szafie gdsie wisza kurtki
Czyli praktycznie jak ja..Ja co wizyte, a mam co miesiac mam miec badania. Morfologia, mocz i tsh (biore euthyrox i musze kontrolowac). Na poczatku wiadomo, wiecej bylo do zrobienia.
A euthyrox masz w takiej samej dawce co przed ciążą czy wyższej?
U mnie zmiana ze 100 na 125..
Do tego robiłam jeszcze czasem żelazo, bo bałam się, że po krwawieniach, w ciąży, itd mogę mieć problemy, ale na szczęście wszystko jest ok, hemoglobina ostatnio 14,żelazo wysoko
A tsh po zwiększeniu dawki euthyroxu 1,39
reklama
ZazdroszczęSzafa w pokoju dziecięcym powoli się zapełnia
No i szafa ładna [emoji106]
Podziel się: