reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

Haha nie lekarz nie ma z tym nic wspólnego dziewczyny pisały tutaj gdzieś o tym że na plecach się niepowinno i tak sobie wbilam do głowy:D jestem ekspertem w utrudnianiu sobie życia:D :D ale tak już mam jak usłyszę to momentalnie koduje i się "stosuje " chociaż w wielu sprawach pewnie to tylko wymysły i zabombony no ale już taki że mnie typ człowieka;D
Aha bo juz sie wystraszyłam [emoji50] jak nie zapomne to zapytam lekarza. Kiedys znajoma mi mowila ze lekarz jej mowil zeby spala tak jak jej wygodnie. Jak jej bedzie wygodnie to i dzidzia bedzie zadowolona. Wiec mozliwe ze zabobony ale najlepiej to potwierdzic.

0d1ysek2ashcgepe.png

reklama
Dziewczyny a jak u Was ze spaniem w nocy? Zdarza mi się budzić w nocy ale szybko zasypiam, jednak zastanawiam się czy spanie na prawym boku lub na plecach może zaszkodzić dziecku? Niby powinno się spać na lewym boku ale nie wiem ile w tym prawdy.
Ja nadal spie w mojej ulubionej pozycji - bokobrzuch [emoji3]

Za to pojawia mi sie inny problem - zgaga utrudniajaca spanie[emoji53] Martwi mnie to, po poprzednio takie problemy zaczely sie pozniej, a przez ostatnie dwa miesiace prawie nie spalam. To co teraz bedzie, jak sie juz zaczyna?

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017

Aha bo juz sie wystraszyłam [emoji50] jak nie zapomne to zapytam lekarza. Kiedys znajoma mi mowila ze lekarz jej mowil zeby spala tak jak jej wygodnie. Jak jej bedzie wygodnie to i dzidzia bedzie zadowolona. Wiec mozliwe ze zabobony ale najlepiej to potwierdzic.

0d1ysek2ashcgepe.png

No właśnie ja co wizytę pytam o różne rzeczy a te najważniejsze to zawsze zapominam :D co wizytę obiecuje sobie robić listę , ale wiesz przy tym " napietym "grafiku to ciężko buahaha :D

Ja nadal spie w mojej ulubionej pozycji - bokobrzuch [emoji3]

Za to pojawia mi sie inny problem - zgaga utrudniajaca spanie[emoji53] Martwi mnie to, po poprzednio takie problemy zaczely sie pozniej, a przez ostatnie dwa miesiace prawie nie spalam. To co teraz bedzie, jak sie juz zaczyna?

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017
Zgaga moja zmora!! Od tygodnia kazdego wieczora mam... I parze sobie miętę troche przechodzi ale nie wiem czy wolno... Wiec pije w malych ilosciach. Myslalam ze mnie to ominie tak jak mdlosci no ale niestety na cos trzeba cierpiec [emoji13]

0d1ysek2ashcgepe.png

No właśnie ja co wizytę pytam o różne rzeczy a te najważniejsze to zawsze zapominam :D co wizytę obiecuje sobie robić listę , ale wiesz przy tym " napietym "grafiku to ciężko buahaha :D
Tak tak cos o tym wiem [emoji13] ja wstalam pol h temu i nie wiem za co sie wziac... Mimo to dalej gnije w łóżku [emoji3][emoji3] oj bedzie mi brakowac takiej beztroski i leniuchowania

0d1ysek2ashcgepe.png

reklama
Do góry