reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

Ja tez ostatnio miewam inne bole niz wczesniej. Bardziej miesiaczkowe, ciagniecia. Ale to chyba normalne w tym tygodniu.
A Ciebie bardzo boli? Masz skurcze ?
Ja jak dzwignelan to pozniej tez bolalo.. To moze od pracy. Dla pewnosci idz jak masz mozliwosc
Dziewczyny ja nie chcę straszyć bo każda z nas jest inna, ale u mnie bóle jak na miesiączkę to były skurcze takie w dole brzucha uważajcie na nie zawsze lepiej sprawdzić

reklama
Dziewczyny ja nie chcę straszyć bo każda z nas jest inna, ale u mnie bóle jak na miesiączkę to były skurcze takie w dole brzucha uważajcie na nie zawsze lepiej sprawdzić

Naprwno trzeba sprawdzić u lekarza jeżeli coś nas bardzo niepokoi mi moj powiedział ze do 18-19 tyg takie bóle są normalne bo wszystko się przesuwa jednak lepiej być spokojnym i sprawdzić u swojego lekarza

A u nas niedziela wyglada tak [emoji23]
1517136446-e68d38d10438f227-aaaaaa.jpeg

Wiecie ze magda molek tez jest w ciazy babka ma 42 lata szacun normalnie

16udyx8di9hvrs5t.png

Ostatnia edycja:
Mi te bóle brzucha przeszły dokładnie wtedy jak macica poszła w gore jak ręka odjął bo przez te kilka dni bólu myślałam ze umrę ciągniecie z każdej Str aż do kręgosłupa co do brzuszka pokaże wam jak na codzień wyglada u mnie akurat zdj z sklepu gdzie wrzuciłam na fb
1517136193-d046ca6b0c1f3293-aaaaaa.jpeg
1517136223-231adbf344b733af-aaaaaa.jpeg

Na codzień nie widać go za bardzo
A wieczorek jak arbuz [emoji23]

16udyx8di9hvrs5t.png
Sprzedajesz przez internet?:D

Ja tez ostatnio miewam inne bole niz wczesniej. Bardziej miesiaczkowe, ciagniecia. Ale to chyba normalne w tym tygodniu.
A Ciebie bardzo boli? Masz skurcze ?
Ja jak dzwignelan to pozniej tez bolalo.. To moze od pracy. Dla pewnosci idz jak masz mozliwosc
Wiesz co;) śmiej się haha bo 2 urodziłam i nie pamiętam co to skurcze [emoji1] [emoji1] [emoji1] [emoji1] [emoji1] [emoji1] ale jest twardy ja pracuje mobilnie i dzwigam kufry. A później spać w nocy nie mogę bo mnie boli. Pójdę. Bo teraz nie wiem czy czuję dziecko czy to wzdęcia. Cholera wie... Człowiek w każdej ciąży głupszy ;///

16udqqmzgjmhetdf.png

Klaudia napewno jest wszystko Ok
Ale zawsze możesz podjechać na IP albo szybciej się umówić do lekarza

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

reklama
Do góry