reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2018

To chyba tylko ja w weeknd leze i nic nie robie :D a u dziewczyn pewnie wyjazdy rodzinne itp :)

No wiele dziewczyn nie ma facetów na co dzień czasami na weekendy, albo tylko wieczorami więc w weekend pewnie nadrabiaja tydzień i spędzają bardziej rodzinnie albo w załatwianiu wszystkich spraw na które zabrakło czasu w tygodniu :) my też za parę miesięcy tak będziemy miały :)

reklama
Jezu dziewczyny, wychodzilam przedtem do sklepu. Zarzucilam kurtke na podkoszulek, bo do auta tylko mialam wskoczyc. Jak przyszlam juz ze sklepu i stanelam przed lustrem to az zaniemowilam. Mam brzuch jak w kurde 8 msc ciazy [emoji33] sklada sie na to jedzenie z calego dnia, pewnie wzdecia, bo lekkie mam, ale bez [emoji23]

xrotgov3q3o4y33i.png

Ja też dziś mało czasu na forum mam, obiad u teściów, później do znajomych pochwalić się brzuszkiem, później załatwienie jeszcze paru spraw i dopiero do domu wracamy.. Na razie brzuch nie boli, w razie czego zaopatrzyłam się w nospe ;) i mam magnez :)

p19u3e3kmr69xsct.png

27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3

Jezu dziewczyny, wychodzilam przedtem do sklepu. Zarzucilam kurtke na podkoszulek, bo do auta tylko mialam wskoczyc. Jak przyszlam juz ze sklepu i stanelam przed lustrem to az zaniemowilam. Mam brzuch jak w kurde 8 msc ciazy [emoji33] sklada sie na to jedzenie z calego dnia, pewnie wzdecia, bo lekkie mam, ale bez [emoji23]

xrotgov3q3o4y33i.png

Pokaaaz :D

reklama
Do góry