reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

To chyba tylko ja w weeknd leze i nic nie robie :D a u dziewczyn pewnie wyjazdy rodzinne itp :)

No wiele dziewczyn nie ma facetów na co dzień czasami na weekendy, albo tylko wieczorami więc w weekend pewnie nadrabiaja tydzień i spędzają bardziej rodzinnie albo w załatwianiu wszystkich spraw na które zabrakło czasu w tygodniu :) my też za parę miesięcy tak będziemy miały :)

reklama
Jezu dziewczyny, wychodzilam przedtem do sklepu. Zarzucilam kurtke na podkoszulek, bo do auta tylko mialam wskoczyc. Jak przyszlam juz ze sklepu i stanelam przed lustrem to az zaniemowilam. Mam brzuch jak w kurde 8 msc ciazy [emoji33] sklada sie na to jedzenie z calego dnia, pewnie wzdecia, bo lekkie mam, ale bez [emoji23]

xrotgov3q3o4y33i.png

Ja też dziś mało czasu na forum mam, obiad u teściów, później do znajomych pochwalić się brzuszkiem, później załatwienie jeszcze paru spraw i dopiero do domu wracamy.. Na razie brzuch nie boli, w razie czego zaopatrzyłam się w nospe ;) i mam magnez :)

p19u3e3kmr69xsct.png

27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3

Jezu dziewczyny, wychodzilam przedtem do sklepu. Zarzucilam kurtke na podkoszulek, bo do auta tylko mialam wskoczyc. Jak przyszlam juz ze sklepu i stanelam przed lustrem to az zaniemowilam. Mam brzuch jak w kurde 8 msc ciazy [emoji33] sklada sie na to jedzenie z calego dnia, pewnie wzdecia, bo lekkie mam, ale bez [emoji23]

xrotgov3q3o4y33i.png

Pokaaaz :D

reklama
Do góry