reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2018

No wlansie, dobry przykład żeby nie odkładać na ostatnia chwile :) może 4 mce przed porodem to jednak wcześniej, ale 2 mce wcześniej na pewno już coś przygotuje, różnie to bywa... a taka torba może sobie jeździć w aucie i samo spakowanie to godz roboty Max ;)

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Właśnie, albo tak jak pisałam żeby za długo w torbie nie leżało to zrobię osobna półkę że wszystkim będzie czekało wyprasiwanw :)

reklama
To ja tak mialam[emoji6] Bardzo ciezko mi bylo sie zdecydowac znowu na ciaze. Bardzo sie boje i licze na to, ze ta bedzie dla mnie laskawsza.

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017

Bylo az tak zle?

Ja lezac na patologii malowalam sie. Po porodzie nie mialam sil[emoji6], ale na wyjscie sie umalowalam[emoji5]

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017

Ja tez pewnie umaluje się na wyjście :D poza tym nawet w szpitalu trochę tuszu jeszcze nikomu nie zaszkodziło a ewentualnie pomogło ;) po porodzie i tak człowiek wyglada dość marnie :)

Dziewczyny, nadrabiam i u niektórych was mogę już spokojnie iść do domu albo piwnicy i wiem gdzie szukać kosmetyków albo sztućców [emoji23][emoji23][emoji23] także znamy się jak łyse konie [emoji23]

Ja tez pewnie umaluje się na wyjście :D poza tym nawet w szpitalu trochę tuszu jeszcze nikomu nie zaszkodziło a ewentualnie pomogło ;) po porodzie i tak człowiek wyglada dość marnie :)

Dziewczyny, nadrabiam i u niektórych was mogę już spokojnie iść do domu albo piwnicy i wiem gdzie szukać kosmetyków albo sztućców [emoji23][emoji23][emoji23] także znamy się jak łyse konie [emoji23]

Haha[emoji23]

Co do wygladu po porodzie to ja wygladalam jak wampir[emoji6] Cale oczy mialam krwia zalane[emoji6]

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017

reklama
Do góry