reklama
kinga30
Fanka BB :)
Ja z synkiem też się wcześniej spakowałam i całe szczęście bo z córką to na ostatnią chwilęTo szybko sie pakuja. Ja zdazylam sie spakowac,bo pakowalam sie dzien przed narodzinami drugiego Synusia ( moze podswiadomie czulam,ze chyba spieszy mu sie na swiat).
SzczęśliwaCiężarna
Ja czytałam, że nawet od 16 (tak mi podała aplikacja)A bierzesz magnez, ja zaczęłam brać i już troszkę lepiej jest
Zreszta czytałam że id 18 tyg mogą pojawiać się skurcze braxtona
Agatka29
Moj mąż każe mi się teraz duo wcześniej spakować w pierwszej ciąży nic nie miałam spakowane nawet ciuszków mało i on wszystko ogarniał z moją siostrą o jak mi przywiózł torby do szpitala to w tym moim płaczu śmiała się na głos, ciuszki na 74 wszystko za krajem co było w półkach, teraz już się spakujeTo szybko sie pakuja. Ja zdazylam sie spakowac,bo pakowalam sie dzien przed narodzinami drugiego Synusia ( moze podswiadomie czulam,ze chyba spieszy mu sie na swiat).
Onaszczesliwa2018
Kurczę majówki już pakują torbę do szpitala u nas pewnie też tak szybko zleci
Taaaak już prawie luty do lipca coraz bliżej)
SzczęśliwaCiężarna
Ja czasem też mam twardszy i myślałam czy to zaparcia czy te skurcze i podobno skurcze bylyby krótkie i bolesne ( towarzyszyc może krwawienie) a gdy zaparcia to nie boli i jest długo twardy... Ale dla pewności kupiłam sobie magnez i biorę raz dziennie ...Już się zdążyłam poryczeć
27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3
reklama
Podziel się: