reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

reklama
A bierzesz magnez, ja zaczęłam brać i już troszkę lepiej jest
Zreszta czytałam że id 18 tyg mogą pojawiać się skurcze braxtona
Ja czytałam, że nawet od 16 (tak mi podała aplikacja)

f2w39n7303c24ozn.png

To szybko sie pakuja. Ja zdazylam sie spakowac,bo pakowalam sie dzien przed narodzinami drugiego Synusia ( moze podswiadomie czulam,ze chyba spieszy mu sie na swiat).
Moj mąż każe mi się teraz duo wcześniej spakować w pierwszej ciąży nic nie miałam spakowane nawet ciuszków mało i on wszystko ogarniał z moją siostrą o jak mi przywiózł torby do szpitala to w tym moim płaczu śmiała się na głos, ciuszki na 74 wszystko za krajem co było w półkach, teraz już się spakuje :)

Już się zdążyłam poryczeć :(

p19u3e3kmr69xsct.png

27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3
Ja czasem też mam twardszy i myślałam czy to zaparcia czy te skurcze i podobno skurcze bylyby krótkie i bolesne ( towarzyszyc może krwawienie) a gdy zaparcia to nie boli i jest długo twardy... Ale dla pewności kupiłam sobie magnez i biorę raz dziennie ...

f2w39n7303c24ozn.png

Dziewczyny no jak już 18 tydzien jest to początek 5 miesiąca, jak ktoś was pyra to w którym mówicie że jesteście? 4 czy 5 bo już zgłupialam

reklama
Do góry