reklama
Onaszczesliwa2018
Fanka BB :)
trochę się uspokoiłam po tym co napisałyście ... kupię co trzeba i mam nadzieję , że będzie dobrze
Na pewno nóżki do góry magnesik herbatka i odpoczywaj
Onaszczesliwa2018
Tak mi gin mówiła mi się strasznie często napinał w 2 ciąży, no i też potem bolesne skurcze
Będę to obserwowac dzieki za informacje Kiniu a ja dziś w nocy niemoglam spać najpierw mnie biodra tak bolały że szok chyba się przesuwalo znów tam wszystko a później mdłości mnie dorwaly że szok dopiero teraz zaczynam funkcjonować powoli
kinga30
Będzie dobrzetrochę się uspokoiłam po tym co napisałyście ... kupię co trzeba i mam nadzieję , że będzie dobrze
kinga30
Współczuję, z tymi biodrami to też się strasznie męczę:/ my już lekcje robimy właściwie to już kończymy bo od 10Będę to obserwowac dzieki za informacje Kiniu a ja dziś w nocy niemoglam spać najpierw mnie biodra tak bolały że szok chyba się przesuwalo znów tam wszystko a później mdłości mnie dorwaly że szok dopiero teraz zaczynam funkcjonować powoli
Lipa z miodem do picia (w sensie herbatka), inhalacje z mgiełki zabłockiej, ewentualnie amol zewnętrznie na czoło, skronie, itd i do łóżka na parę dni....Kochane jak sobie radzicie z przeziębieniem? Ja chyba większość domowych sposobów wykorzystałam. okropnie bolą mnie zatoki, głowa i gardło. Gorączki nie mam. Nos przytkany. W pon. Pewnie pójdę do lekarza,ale to jeszcze dwa dni boję się o moją Córeczkę...
Monitoruj temperaturę, bo powyżej 38 trzeba zbijać.
A na kaszel syrop z cebuli...
Mnie męczyło od poniedziałku, wczoraj już było ok.
Onaszczesliwa2018
Współczuję, z tymi biodrami to też się strasznie męczę:/ my już lekcje robimy właściwie to już kończymy bo od 10
O kurczę to dużo mają zadań na weekend nie , biedne dzieci nawet w weekend nie moga odpoczac :/
kinga30
To w sumie takie moje zadania w ramach ćwiczenia pisania a trochę musi mieć bo tak by chciała za dużo na tablecie siedzieć a tak jest zajęcieO kurczę to dużo mają zadań na weekend nie , biedne dzieci nawet w weekend nie moga odpoczac :/
reklama
Onaszczesliwa2018
To w sumie takie moje zadania w ramach ćwiczenia pisania a trochę musi mieć bo tak by chciała za dużo na tablecie siedzieć a tak jest zajęcie
Aaa no chyba , że tak
Podziel się: