reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

reklama
Tak mi gin mówiła ☺️ mi się strasznie często napinał w 2 ciąży, no i też potem bolesne skurcze

Będę to obserwowac dzieki za informacje Kiniu a ja dziś w nocy niemoglam spać najpierw mnie biodra tak bolały że szok chyba się przesuwalo znów tam wszystko a później mdłości mnie dorwaly że szok dopiero teraz zaczynam funkcjonować powoli :D

Będę to obserwowac dzieki za informacje Kiniu a ja dziś w nocy niemoglam spać najpierw mnie biodra tak bolały że szok chyba się przesuwalo znów tam wszystko a później mdłości mnie dorwaly że szok dopiero teraz zaczynam funkcjonować powoli :D
Współczuję, z tymi biodrami to też się strasznie męczę:/ my już lekcje robimy☺️ właściwie to już kończymy bo od 10

Kochane jak sobie radzicie z przeziębieniem? Ja chyba większość domowych sposobów wykorzystałam. :( okropnie bolą mnie zatoki, głowa i gardło. Gorączki nie mam. Nos przytkany. W pon. Pewnie pójdę do lekarza,ale to jeszcze dwa dni :( boję się o moją Córeczkę...
Lipa z miodem do picia (w sensie herbatka), inhalacje z mgiełki zabłockiej, ewentualnie amol zewnętrznie na czoło, skronie, itd i do łóżka na parę dni....
Monitoruj temperaturę, bo powyżej 38 trzeba zbijać.
A na kaszel syrop z cebuli...
Mnie męczyło od poniedziałku, wczoraj już było ok.

0d1yrjjgtd95fou3.png

@Marika92 - nie stresuj się, zwłaszcza, że stres nie pomaga.. Takie skurcze mogą się zdarzać i są jak najbardziej fizjologiczne.
Bierz regularnie magnez, poza tym zapytaj lekarza, bardziej Cię uspokoi ;)
Ale przede wszystkim - mniej stresu, będzie dobrze [emoji106]

0d1yrjjgtd95fou3.png

reklama
Do góry