reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

Witam dziewczyny,podczytuje was ale brak sil na pisanie. Dopadlo i nas. Ledwo zipie Oliwia chora ja tak samo zasmarkana kaszle jak gruzik. Narazie ratuje sie inhalatorem,jezeli nie przejdzie to w poniedzialek do lekarza. Wczoraj D wrocil z pracy i wpakowal mi sie do lozka to wszystkie miesnie go bolaly i z nocha leci. Musze to wylezec bo koncza sie ferie i od poniedzialku zaczyna sie jazda do szkoly.,a na chwile obecna wygladam jak 7 nieszczec...nic przelknac nie idzie bo wszystko bez smaku. Trzymajcie sie dziewczynki aby was nie dopadlo.

Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom

O kurde dużo zdrówka dla Was :*

reklama
Kochane jak sobie radzicie z przeziębieniem? Ja chyba większość domowych sposobów wykorzystałam. :( okropnie bolą mnie zatoki, głowa i gardło. Gorączki nie mam. Nos przytkany. W pon. Pewnie pójdę do lekarza,ale to jeszcze dwa dni :( boję się o moją Córeczkę...
Ja miałam zapalenie oskrzeli 2 dni przed terminem @, myślałam z płuca wypluję, ale podejrzewałam, że coś jest na rzeczy więc piłam herbatę z cytryną, miodem i imbirem oraz mleko z czosnkiem i miodem (ohydne, ale bardzo skuteczne) i przeszło.

p19uqqmzxqi22hcj.png

Dziewczyny które były już w ciąży.. - Miałyśmy może tak?! - bardzo często wieczorem, albo w nocy jak się obudze mam twardy brzuch jak kamień, u dołu oczywiście zaraz nad spojeniem bo tam maluszek siedzi... Bardzo mnie to martwi.. Po jakimś czasie puszcza i brzuszek miękki.. Boję się :(
Pół nocy spać nie mogłam bo się martwiłam...
p19u3e3kmr69xsct.png

27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3

Ja w tej pierwszej nie byłam tak daleko jak teraz więc nie wiem, nie mam porównania. Ale mi się brzuch nawet jak stoję ,biorę prysznic albo śpię / leżę na plecach robi się twardy mówiłam ostatnio o tym lekarce to mówiła , że tak się zdarza ale to nic złego

Ja w tej pierwszej nie byłam tak daleko jak teraz więc nie wiem, nie mam porównania. Ale mi się brzuch nawet jak stoję ,biorę prysznic albo śpię / leżę na plecach robi się twardy mówiłam ostatnio o tym lekarce to mówiła , że tak się zdarza ale to nic złego
Brzuch może się napinać do 10 razy na dzień jak więcej trzeba alarmować

reklama
Do góry