reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2018

Ja dziś zupka ogórkowa :D
Ja dziś miałam robić ,wszystko kupiłam a później pojechałam z moim do Lidla... Zrobiliśmy tak duże zakupy, że garnek się w lodówce nie zmieści i muszę poczekać kilka dni aż coś się zwolni [emoji16] a taka mam chęć...

f2w39n7303c24ozn.png

reklama
Chrześniak mojego męża urodził się 13 w piątek. I super chłopak:) Pecha też wybitnego nie ma:):) Raczej dziecko szczęścia:) Więc szukać trzeba aspektów pozytywnych w tej 13:)

Co do problemów z cerą o których pisałyśmy wcześniej. Dostałam od koleżanek z apteki Link do: Uriage Hyséac preparat punktowy na noc przeciw niedoskonałościom skóry trądzikowej

Stosuję drugi dzień, i widzę różnicę. Oczywiście nie zachęcam od razu do kupna. Moje guzki się zasuszyły. Wyglądam co prawda jakbym miała ospę, ale co tam:) Testuję dalej i dam wam znać jeśli to nie przypadek a faktycznie cudowne właściwości owej maści.

Skład dla ciężarnych:)

Albo oddacie mi po trochu :D

Ja tez jestem maniaczka sprzatania, dzien w dzien porzadki, a raz na tydzien totalna zmiana dodatkow w pokojach :) dzisiaj w salonie mieta, w sypialni szary a u brata granat :D
gdyby można było oddać, chętnie bym oddała ;)

A co do zmiany dodatków - fajnie tak, to to, co lubię :)
Ale na razie tylko planuję, co i jak będę mogła robić jak już się przeprowadzimy ;)
Wszystkie wnętrza są w tonacji szarości, więc bardzo uniwersalne, a dodatki będą bardziej wyraziste i będą nadawały pomieszczeniom charakter :)
Tutaj to tak trochę "na walizkach", wszędzie ciasno, wszędzie brak miejsca, i też sporo rzeczy, które już czekają na przeprowadzkę itd...

0d1yrjjgtd95fou3.png

Ja dziś miałam robić ,wszystko kupiłam a później pojechałam z moim do Lidla... Zrobiliśmy tak duże zakupy, że garnek się w lodówce nie zmieści i muszę poczekać kilka dni aż coś się zwolni [emoji16] a taka mam chęć...

f2w39n7303c24ozn.png
Masz balkon? Ja przy takiej pogodzie wykorzystuję balkon jako "dodatkową powierzchnię chłodniczą" [emoji23]

0d1yrjjgtd95fou3.png

reklama
Do góry