reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

Ja dziś zupka ogórkowa :D
Ja dziś miałam robić ,wszystko kupiłam a później pojechałam z moim do Lidla... Zrobiliśmy tak duże zakupy, że garnek się w lodówce nie zmieści i muszę poczekać kilka dni aż coś się zwolni [emoji16] a taka mam chęć...

f2w39n7303c24ozn.png

reklama
Chrześniak mojego męża urodził się 13 w piątek. I super chłopak:) Pecha też wybitnego nie ma:):) Raczej dziecko szczęścia:) Więc szukać trzeba aspektów pozytywnych w tej 13:)

Co do problemów z cerą o których pisałyśmy wcześniej. Dostałam od koleżanek z apteki Link do: Uriage Hyséac preparat punktowy na noc przeciw niedoskonałościom skóry trądzikowej

Stosuję drugi dzień, i widzę różnicę. Oczywiście nie zachęcam od razu do kupna. Moje guzki się zasuszyły. Wyglądam co prawda jakbym miała ospę, ale co tam:) Testuję dalej i dam wam znać jeśli to nie przypadek a faktycznie cudowne właściwości owej maści.

Skład dla ciężarnych:)

Albo oddacie mi po trochu :D

Ja tez jestem maniaczka sprzatania, dzien w dzien porzadki, a raz na tydzien totalna zmiana dodatkow w pokojach :) dzisiaj w salonie mieta, w sypialni szary a u brata granat :D
gdyby można było oddać, chętnie bym oddała ;)

A co do zmiany dodatków - fajnie tak, to to, co lubię :)
Ale na razie tylko planuję, co i jak będę mogła robić jak już się przeprowadzimy ;)
Wszystkie wnętrza są w tonacji szarości, więc bardzo uniwersalne, a dodatki będą bardziej wyraziste i będą nadawały pomieszczeniom charakter :)
Tutaj to tak trochę "na walizkach", wszędzie ciasno, wszędzie brak miejsca, i też sporo rzeczy, które już czekają na przeprowadzkę itd...

0d1yrjjgtd95fou3.png

Ja dziś miałam robić ,wszystko kupiłam a później pojechałam z moim do Lidla... Zrobiliśmy tak duże zakupy, że garnek się w lodówce nie zmieści i muszę poczekać kilka dni aż coś się zwolni [emoji16] a taka mam chęć...

f2w39n7303c24ozn.png
Masz balkon? Ja przy takiej pogodzie wykorzystuję balkon jako "dodatkową powierzchnię chłodniczą" [emoji23]

0d1yrjjgtd95fou3.png

reklama
Do góry