reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

Wykryli nieprawidłowości już w 10 tygodniu.. Później genetyk, biopsja kosmówki i czekanie na wynik i tak zeszło do 19t.... Moja córka już nie żyła jak ją rodziłam...

p19u3e3k04lxbptw.png

27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3

Ojej... bardzo mi przykro... :( :( przepraszam, że musiałaś do tego wracać!

reklama
Teraz 2 trymestr podobno najlepszy wiec musimy korzystać fajnie ze juz możesz wrocic do normalności bo w 3 trymestrze pewnie znowu zaczniemy narzekać :)
W poprzednich ciążach to im byłam dalej tym się lepiej czułam ☺️ chociaż wiadomo, że co chwilę coś bolało z Kacprem te skurcze ale sama świadomość chyba, że już jestem coraz dalej dodawała mi sił i energii ☺️

Dzisiaj jakiś taki dziwny dzień jest...
Koty wariują, biją się jak nigdy, szaleją i w ogóle.. Chwilami mam ochotę je powiązać... [emoji23]
A mnie się chce spać... :( i to tak mega...
Idę zrobić sobie cacao, może mnie trochę postawi na nogi ;)
A do tego mam mdłości gorsze niż na początku.. Mam nadzieję, że cacao ich nie nasili ;)

0d1yrjjgtd95fou3.png

Dziewczyny !! Od godziny 10 upisalyscie ponad 30 stron :D w koncu nadrobilam :)

@klaudiaa975 nie martw się, ja mam też teraz pełne B, no może takie małe C, ale widzę, że rosną :p

To super, takie pelne C moglabym miec do tego onca ciazy :D

Ok, rozumiem. Pójdę na pewno :) U mnie jeszcze przemawia to, że mam pakiet med. z pracy i dodatkową zniżkę (jakąś, nie liczę na szał ;) ), prowadzę tam całą ciążę no i szpital jest po drugiej stronie ulicy :)

Witaj :) Więcej nas tutaj ma takie problemy :D Ja już jakiś czas temu "wyrosłam" z D ;) Chyba wszystkie przerzucimy się na sportowe :D

Albo oddacie mi po trochu :D

1516879211-11f5d74b7361ac49-aaaaaa.jpeg

p19u3e3k04lxbptw.png

27.06.17 Anastazja [*]

Tez masz dziurke po kolczyku :D

@gabrika no parę dni sprzątane nie było bo choroba dopadła i już dziś jak mi lepiej patrzeć nie mogę bo trochę mam zapędy pedantyczne ale w lekkiej wersji hehehe

p19u3e3k04lxbptw.png

27.06.17 Anastazja [*]

Ja tez jestem maniaczka sprzatania, dzien w dzien porzadki, a raz na tydzien totalna zmiana dodatkow w pokojach :) dzisiaj w salonie mieta, w sypialni szary a u brata granat :D

Jakie ładne :D
I znowu będę marudzić, że muszę czekać do połówkowego... ;)

0d1yrjjgtd95fou3.png

Tez marudze ale juz pare rzeczy kupilam, mam czas 30 dni na wymiane, jesli 13ego sie dowiem jaka plec to zdaze :)

Ale macie fajnie dziewczyny, blisko siebie mieszkać. Ja niestety w najbliższej okolicy nie mam żadnej koleżanki z forum :(

Niedaleko mnie mieszka chyba tylko Nagini, o ile sie nie myle ;)

Jakie ja mam dziewczyny dzisiaj nerwy, aż mnie trzęsie, jak kogoś dzisiaj nie zabiję to będzie cud :D Gadam z mamą przez tel i ona do mnie ale co Ty się tak od razu denerwujesz, a ja jak słyszę taki tekst to już w ogóle ciśnienie mi rośnie :D Najchętniej mordę bym darła na wszystkich, nawet moim prosiakom się oberwało :D też tak czasem macie?

Ja w trakcie ciazy nawet nie mam nerwow, chyba ze na swojego :p ale dzisiaj myslalam ze rozszarpe wszystkich. Najpierw starszy Pan sasiad wxhodzil mi do mieszkania i pytal o pierdoly, a jak zamknelam drzwi na klucz to szarpal klamke... Pozniej, poszlam odebrac ze skrzynki z mojego mieszkania ktore jest w trakcie remontu i tam nie mieszkamy rachunki. Okazalo sie ze jest domofon, nie mialam jak wejsc ani klucza ani informacji.. Ehhh

Pijecie dużo wody? Zapotrzebowanie bardzo się zwiększa, może to od tego?
Ja mam ostatnio duzego kaca.. Zaczynam czasem pic gazowane bo juz nie daje sobie rady, i boje sie czy robie bardzo zle ?

A ja się jakoś dziwnie martwię od kilku dni... Nie wiem czy to stres przed wizytą... Ruchów zero, nawet brzuch niby rośnie... Chciałabym już środe:-( :(

A ja 13.. Tez mam dzisiaj zle przeczucia :(

Ja też mam połówkowe 5 marca[emoji2]

A ja dopiero gdzies 13. W ogole zauwazylam ze ciagle chodze na wizyty 13 dnia miesiaca. Taki pechowy troche dzien. :/

reklama
Do góry