reklama
olaaa7
Fanka BB :)
WitajCześć Lipcowe Mamy.
Dołączam do Was Co prawda lekarz wyznaczył mi termin na koniec czerwca, ale moja mam urodziła mnie i moją siostrę 2 tygodnie po terminie, wiec może mam to we krwi i też będzie lipiec.
Poza tym nie byłam jeszcze u lekarza, nic nie widziałam, nic nie słyszałam serduszka, a na forum czerwcowych mamusiek wszystkie dziewczyny są już po kilku wizytach, wiec ja chyba jestem bardziej na waszym etapie.
Dziś zaczynamy 9 tydzień.
Columbina
A powiem Ci, że jakoś dziwnie spokojna jestem. Wkurza mnie to że chora jestem i nie chce mnie puścić. No i te mdłości. Odbija mi się rzygami, a rzygnąć nie mogę. Cały czas gula w gardle. Już chyba wolałam rzygać tak jak w pierwszej ciąży. Hehe... jutro idę na NFZ. Mam nadzieję, że da mi skierowanie na wszystkie badania. No i za tydz 22.11 idę prywatnie.Denerwujesz się? Bo ja bardzo :-(
[emoji173]Styczniówka 2013[emoji173]Lipcóweczka 2018[emoji173]
Elodia
Uch. Obyś się nie zaraziła. Trzymajcie się cieplutko :*Moja corka właśnie wróciła z szkoły jelitówką [emoji31]
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Elodia
Ja z mlodą w ciąży bylam przeziębiona i jedyne co to się czosnkiem kurowalam i syropem z cebuli i jakos dalam radę a mloda 10/10 punktow miala :-)No straszne te choróbska i to jeszcze w ciąży muszą nas łapać. Czy przeziębienie w ciąży może być niebezpieczne dla dziecka?
olaaa7
Ja póki co tantum verde aerozol i *spam* katar, mam nadzieję, że to nie zaszkodzi, bo mnie pomagać to praktycznie nie pomaga. Chyba muszę się rozejrzeć za jakimiś domowymi sposobami.Ja z mlodą w ciąży bylam przeziębiona i jedyne co to się czosnkiem kurowalam i syropem z cebuli i jakos dalam radę a mloda 10/10 punktow miala :-)
Cześć dziewczyny
Ja również dołączam 6t. Termin 17.07.2018
Bardzo szczęśliwa choć jeszcze nardziej zestresowana gdyż rok wczesniej usłyszałam ze nie będę mogla mieć dzieci bez stymulacji lekami która zle znosilam poddalam sie i pogodzilam z tym faktem.
A w zeszlym tygodniu zobaczylam najpiękniejsze dwie kreski. Lekarz w czwartek na potwierdzenie beta z krwi prawidłowa póki co. Cieszę sie ze jest z kim wymieniac sie informacjami przeżyciami i że nie.jesteśmy same .
Pozdrawiam Was wszystkie.
Ja również dołączam 6t. Termin 17.07.2018
Bardzo szczęśliwa choć jeszcze nardziej zestresowana gdyż rok wczesniej usłyszałam ze nie będę mogla mieć dzieci bez stymulacji lekami która zle znosilam poddalam sie i pogodzilam z tym faktem.
A w zeszlym tygodniu zobaczylam najpiękniejsze dwie kreski. Lekarz w czwartek na potwierdzenie beta z krwi prawidłowa póki co. Cieszę sie ze jest z kim wymieniac sie informacjami przeżyciami i że nie.jesteśmy same .
Pozdrawiam Was wszystkie.
reklama
Podziel się: