reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

Dzięki kochana za wsparcie :*
Alez proszę. Jak kolo 15 tygodnia nys jakies delikatne bąbelki czula to byc moze będzie juz to. Ja core zaczelam wlasnie czuc kolo 15 tygodnia takie delikatne bąbelki a juz z dwa czy trzy tygodnie poźniej wyraźniejsze ruchy :-) a jak mi na koncowce zaadzila kopniaka w żebra to myslalam ze zemdleję. Hehe kiedys jej o tym kopie w żebra powiedzialam to komentarz w jej stylu uslyszalam "mamusia to moze powtorka z rozrywki?" i bezczelnie sie smiac zaczela heheh moja kochana rybeńka [emoji173] [emoji173]

f2wlk6nllyt56xuu.png

201702250929.png

reklama
Alez proszę. Jak kolo 15 tygodnia nys jakies delikatne bąbelki czula to byc moze będzie juz to. Ja core zaczelam wlasnie czuc kolo 15 tygodni takie delikatne bąbelki a juz z dwa czy trzy tygodnie poźniej wyraźniejsze ruchy :-) a jak mi na koncowce zaadzila kopniaka w zwbra to myslalam ze zwmdlejw. Hehe kiedys jej o tym kopie w żebra powiedzialam to komentarz w jej stylu uslyszalam "mamusia to moze powtorka z rozrywki?" i bezczelnie sie smiac zaczela heheh moja kochana rybeńka [emoji173] [emoji173]

f2wlk6nllyt56xuu.png

201702250929.png
Aż jestem ciekawa jak te bąbelki się odczuwa :)

Hej lipcowki.
Tez jestem lipcowa ale z tego roku. Dzis mam rocznice. Rok temu zrobilam test i wyszedł pozytywny! Urodzilam 18 lipca zdrowa coreczke.
Zycze wam duzo radosci i spokoju w tej ciazy!!!
Pozdrawiam.

Napisane na LG-D722 w aplikacji Forum BabyBoom
(nie) dziękujemy :* [emoji173]

Hej lipcowki.
Tez jestem lipcowa ale z tego roku. Dzis mam rocznice. Rok temu zrobilam test i wyszedł pozytywny! Urodzilam 18 lipca zdrowa coreczke.
Zycze wam duzo radosci i spokoju w tej ciazy!!!
Pozdrawiam.

Napisane na LG-D722 w aplikacji Forum BabyBoom
Ja równiesz zeby nie zapeszyc (nie)dziękuję [emoji173] [emoji173] [emoji173] niech malutka zdrowo się chowa

f2wlk6nllyt56xuu.png

201702250929.png

Cześć Lipcowe Mamy.

Dołączam do Was :) Co prawda lekarz wyznaczył mi termin na koniec czerwca, ale moja mam urodziła mnie i moją siostrę 2 tygodnie po terminie, wiec może mam to we krwi i też będzie lipiec.

Poza tym nie byłam jeszcze u lekarza, nic nie widziałam, nic nie słyszałam serduszka, a na forum czerwcowych mamusiek wszystkie dziewczyny są już po kilku wizytach, wiec ja chyba jestem bardziej na waszym etapie. :)

Dziś zaczynamy 9 tydzień.

reklama
Cześć Lipcowe Mamy.

Dołączam do Was :) Co prawda lekarz wyznaczył mi termin na koniec czerwca, ale moja mam urodziła mnie i moją siostrę 2 tygodnie po terminie, wiec może mam to we krwi i też będzie lipiec.

Poza tym nie byłam jeszcze u lekarza, nic nie widziałam, nic nie słyszałam serduszka, a na forum czerwcowych mamusiek wszystkie dziewczyny są już po kilku wizytach, wiec ja chyba jestem bardziej na waszym etapie. :)

Dziś zaczynamy 9 tydzień.
Witaj. Koedy masz wizytę? W tygodniu to juz wszystko powinno byc ladnie widoczne :-)

f2wlk6nllyt56xuu.png

201702250929.png

Do góry