olaaa7
Fanka BB :)
No właśnie nieOdpisala Ci juz cos ta dziewczyna?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No właśnie nieOdpisala Ci juz cos ta dziewczyna?
Dziewczyny znowu wpadł mi w oko kolejny wózek Chyba nie znalazłam jeszcze swojego ideału
Co myślicie? Mnie spodobała się jego prostota i łatwy dostęp do kosza. (zdjęcia nie moje, dziewczyny z grupy na fb)
Zobacz załącznik 836625
Zobacz załącznik 836626
Zobacz załącznik 836627
Dzień dobry [emoji4][emoji4]
Jeszcze chwilkę i wychodzę na wizytę więc proszę o kciuki [emoji4] jadę najpierw po wyniki badań prenatalnych bo w końcu są do odbioru. Będę pisać później [emoji4]
Trzymam kciuki za inne wizyty [emoji4]
Nasz Aniołek 31.07.17 (10tc)
A czytałaś jakieś opinie? Ja póki co trafiam tylko na same pozytywne.Też ostatnio go oglądałam ale na allegro i nad nim myślę
Znalazłam u mnie w mieście sklep gdzie jest ten wózek Jupi! Po pracy jedziemy go
Olka to napisz ile tam kosztuje i jak się sprawdza Oki? Bo ja z tym "pomacaniem " mogę mieć problem:/
A czytałaś jakieś opinie? Ja póki co trafiam tylko na same pozytywne.
No właśnie to mi wcale nie pomaga bo nie umiem się zdecydować czy Holland czy VulcanoNo właśnie czytałam i mamy go bardzo chwala