oliwka_11
Moderatorka mama X 3 i 👼
Ja bede miec 4 cc[emoji6]Tak, ale jak poród przebiegł bez powikłań, to nieb dają, przynajmniej tam, gdzie ja rodziłam.
Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja bede miec 4 cc[emoji6]Tak, ale jak poród przebiegł bez powikłań, to nieb dają, przynajmniej tam, gdzie ja rodziłam.
Mój teść(teściowa też) to złoty człowiek. Mówił, że jak wie, że sie cos robi dla swoich dzieci to sie dostaje super mocyDziewczęta ale produkujecie. Pranie czeka do prasowania ale muszę nadrobić milion stron.
Zazdroszczę płytek, paneli i urządzania mieszkań. My niestety dopiero zaczęliśmy przygodę z budowlanką. Mamy fundamenty, a jak przyjdzie pogoda to ruszamy z murami. Na całe szczęście teść murarz, mój tata ma zapał wiec obiecali że podołają, a mój mąż tylko na doczepkę, i ma brac urlop na jakieś grubsze roboty Mam fajnych rodziców i brata wiec dużo pomogą. Teść też spoko, a o teściowej zamilknę... dodam że obecnie mieszkam u teściów, ale mamy swój parter z kuchnia, łazienką, wiec spotykam ich jak sąsiadów z bloku A i tak mi mega ciężko Jakbym wam napisała co teściowa mi wymyśla, to komedie by nagrał
@Jola92 proszę o namiar do Twojego teścia/taty. Taki ekspresowy fachowiec na wagę złota!
Mój teść(teściowa też) to złoty człowiek. Mówił, że jak wie, że sie cos robi dla swoich dzieci to sie dostaje super mocy
Może sie obraziła na brata Twojego męża, że jak śmie sie od Mamusi wyprowadzać?To faktycznie, ja nie powiem, też teść pomaga, zainteresuje się, doradzi. Teściowa nic. Nie wiem czy się wtrącać nie chce, czy ma to gdzieś. Ale jak się brat mojego męża wyprowadzał do siebie do domu, to teściowa ich olała, poszła do pracy, oni na szybko meble przeowizili, a moja mama opiekowała się ich dziećmi... wiec chyba teściowa ma swój świat Ale złotą radą chętnie rzuci, a ty spadniesz z krzesła
Może sie obraziła na brata Twojego męża, że jak śmie sie od Mamusi wyprowadzać?
Jak polozna zabiera dziecko to zwykle mowi po co, ale jak by nic nie mowila to pytaj co bedzie robic, po co zabiera.A kogo należy zapytac?
Mnie za kazdym razem bada, potem usg[emoji5]Dziewczyny jak to jest u was na wizytach? Tez siadacie za kazdym razem na fotel? Ja myslalam ze dzis badania sprawdzi i tylko szybkie usg a tu prosze....to badamy sie.
Dziewczyny jak to jest u was na wizytach? Tez siadacie za kazdym razem na fotel? Ja myslalam ze dzis badania sprawdzi i tylko szybkie usg a tu prosze....to badamy sie.
SuperMój synek dziś tak się wierci że już mój M może wyczuć ruchu jak mocno kopnie chyba mam maluszka całkiem z przodu na początku jak czułam ruchu to to po lewej stronie a teraz na środku ale czasami już ma mocnego kopniaka silny chłopak chyba rośnie
27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3