reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2018

Pytanie do dziewczyn które mają problem z cerą. U mnie tragedia, robią mi się guzki, bolące i ogromne. Najpierw na żuchwie, teraz przenoszą mi się na policzki. Myślałam że to po duphastonie, choć czytałam że rożnie na to kobiety reagują. Ale nie biorę od dwóch tygodni a twarz robi się gorsza. Wstyd mi po domu spacerować bo mogę w horrorach grać bez charakteryzacji :D :no2::no2::no2::no2::no2::no2::no2:

reklama
Niemartw sie myślę , że jakby się coś miało zacząć dziac to już by szyjka dawała znaki że coś z nią nie tak :)
Wtedy nie bylo zadnych objawow. I to jest wlasnie najgorsze. Chyba, ze objawem byly bole w krzyzu, ktore sie ostatnio tez pojawily [emoji53] Ale wydaje mi sie, ze w badaniu by lekarz juz chyba cos zauwazyl[emoji53]

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017

Pytanie do dziewczyn które mają problem z cerą. U mnie tragedia, robią mi się guzki, bolące i ogromne. Najpierw na żuchwie, teraz przenoszą mi się na policzki. Myślałam że to po duphastonie, choć czytałam że rożnie na to kobiety reagują. Ale nie biorę od dwóch tygodni a twarz robi się gorsza. Wstyd mi po domu spacerować bo mogę w horrorach grać bez charakteryzacji :D :no2::no2::no2::no2::no2::no2::no2:

Ja guzkow nie mam ale tez duzo chrost :( a bez makijazu wygladam jak zombi, podkrazone oczy, blads twarz z czerwonymi kropkami gdsie niegdzie. Uroda na dziewczyne. Nie martw sie, nie jestes sama. Moze skontsktuj sie z dermatologiem jesli masz duzy problem , bo moze Ci to przejsc a moze sie pogorszyc :/ niestety

@JustMe55 z tym przedszkolem to juz tak nie jest. Musialby byc ojciec pozbawiony praw[emoji6]

Fajnie, ze zakupy Ci sie udaly[emoji5]

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017

Serio? :o człowiek zawsze się czegoś dowie!

U mnie też robiły się pryszcze w tej okolicy- to podobno hormonalne.. teraz ciut lepiej, moze też Ci przejdzie...

Wtedy nie bylo zadnych objawow. I to jest wlasnie najgorsze. Chyba, ze objawem byly bole w krzyzu, ktore sie ostatnio tez pojawily [emoji53] Ale wydaje mi sie, ze w badaniu by lekarz juz chyba cos zauwazyl[emoji53]

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017

Na pewno, tym bardziej, że z pewnością mówiłaś o poprzednich problemach? Nie martw się :*

A ktory to tydzien u Ciebie? Ja mialam dokladnie to samo, najchetniej bym z domu nie wychodzila. Od dwoch tygodni jest znaczna poprawa. Tzn. nie jest idealnie, ale na prawde duzo lepiej. Leci mi teraz 16tc.

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017

Ja guzkow nie mam ale tez duzo chrost :( a bez makijazu wygladam jak zombi, podkrazone oczy, blads twarz z czerwonymi kropkami gdsie niegdzie. Uroda na dziewczyne. Nie martw sie, nie jestes sama. Moze skontsktuj sie z dermatologiem jesli masz duzy problem , bo moze Ci to przejsc a moze sie pogorszyc :/ niestety

Jutro umowie się do kosmetyczki, może mi choć trochę twarz oczyści z tego co się da, kuzynka dała mi krem punktowy, podobno cudowny i skład spoko, więc zaczęłam używać, ale wesoło nie jest... Miałam w ciąży wyglądać kwitnąco a mi wstyd iść śmieci wyrzucić, że sąsiad zawału dostanie. Makijaż nie pomaga, choć wiadomo że jak gdzieś wychodzę próbuję to trochę zamaskować.

reklama
Do góry