reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2018

Dzień dobry!:)

@żabila super, nie musisz się denerwować :)

@KRROPELKA nie martw się. Podejrzewam, że to bardzo trudne ale spróbuj jakoś się uspokoić. Może wypad za miasto? Fasolka da sobie radę, Ty załatw tylko spokój:*

@moni17.07 @Nowaja16 kurcze! Nawet nie wiedziałam, że tyle tych badań trzeba zrobić... Mam nadzieję, że dzisiaj lekarz mi wszystko opowie i zaplanuje.

U mnie zaczęły się mdłości z prawdziwego zdarzenia - obudziły mnie w nocy i teraz. Chwilowo mam tak, że wszystkie potencjalne objawy traktuję jak swoje dziwne wymysły - chyba dalej nie przywykłam do myśli, że naprawdę jestem w ciąży :)

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

reklama
Chwilowo mam tak, że wszystkie potencjalne objawy traktuję jak swoje dziwne wymysły - chyba dalej nie przywykłam do myśli, że naprawdę jestem w ciąży :)

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Jak dalej chyba nie przywykłam do tego, że jestem w ciąży, już nie wiem co robić żeby w końcu do mnie to dotarło, macie jakieś pomysły?

U mnie też super ale w kwestii przeziębienia :frown: Nos zapchany, kaszel taki że czasem myślę że się uduszę, dziś spałam prawie na siedząco a i tak wcale lepiej mi nie było, masakra, dziękuję tylko że nie mam ciążowych dolegliwości bo chyba bym się poryczała.

Dzień dobry... Mój dzień zaczal się od wizyty w trakcie. Masakra nie miałam czym a wymiotuje
;/;/

To będzie piękny dzień coś czuję;/

Napisane na Redmi Note 3 w aplikacji Forum BabyBoom
Ojoj to wspolczuje [emoji45] Ja jeszcze musze dojechac do domu a w autobusach fatalnie sie czuje.

Napisane na LG-M250 w aplikacji Forum BabyBoom

Dziewczyny jak Wam współczuje :( biedne, musicie przechodzić przez te wszystkie objawy :* Jestem ciekawa czy mnie już tak te objawy ominą czy dopiero przede mną, miała tak któraś?

reklama
Do góry